Извор:Фото: АТА имагес, Профимедиа

ВЕРИДБА НАКОН 5 МЕСЕЦИ: Пукла љубав - Богдан рекао "КРАЈ!"

Извор: Нпортал

17.07.2024.

14:13

КОШАРКАШ Богдан Богдановић изазива велику пажњу јавност откад се појавио на кошаркашкој сцени, а ништа мање занимљив од његове игре јесте и његов љубавни живот.

Током година Богдан је повезиван са бројним познатим девојкама, од манекенке Ање Шкулетић и тенисерке Олге Даниловић, а сада су скоро сви заборавили и на то да је пре неколико година, млади кошаркаш био у љубави са глумицом.

У питању је Јована Стојиљковић. Нови пар је упознала глумица Јелисавета Орашанин Теодосић и то недуго након што је започела везу са Милошем Теодосићем.

BloombergAdria.com

Како су медији пренели, она је "наговорила" Богдановића да погледа представу у којој је играла Јована. 

– Богдан није знао ко је Јована, али веома пријатно се изненадио кад ју је угледао. Потом је видео и филм “Панама”, у ком је она остварила врло запажену улогу, и тада се већ прилично заинтересовао за њу, и то не само због “врућих сцена” које је даровита глумица поделила са колегом Славеном Дошлом - открила је својевремено њихова заједничка пријатељица за Глорију и додала: 

- Допало му се што је после огромне популарности коју јој је то остварење донело, она остала скромна и тиха.

– За разлику од Јелисавете, која је завршила спортску гимназију и за коју смо сви увек говорили да ће се сигурно удати за спортисту, Јована није одавала такав утисак. Тако да кад смо је видели са Богданом на Јелисаветиној свадби, сви смо били помало изненађени. Међутим, врло брзо смо схватили да су као створени једно за друго, обоје су добри, лепо васпитани и успешни млади људи који не желе да се експонирају – ни појединачно, ни заједно - рекао је извор за Глорију.

Мало ко би и знао да су у вези да није било фотографија са летовања на Миконосу где су били заједно са Немањом Недовићем и његовом тадашњом девојком, а садашњом супругом Мином Милутиновић.

Јована и Богдан су своју везу започели 2017. године и како су медији пренели, верили су се након пет месеци везе.

BloombergAdria.com

- О веридби знају само чланови породице и најближи круг пријатеља. Ћутали су о свему јер не желе да се око тога диже прашина. Од њих ме не би чудило да се само једног јутра венчају у тајности - рекао је извор својевремено за Ало.

Ипак, њихова веза није успела будући да се Богдан преселио у Америку и почео да игра за клуб "Сацраменто Кингс", а Јована је остала у Србији и градила каријеру.

- У почетку су веровали да ће им веза на даљину успети, али су брзо увидели да тако нешто није могуће. Пријатељи су Јовану наговарали да се пресели у Америку, а и сам Богдан јој је тако нешто предлагао. Ипак, она није била спремна да се одвоји од породице, као ни да окрене леђа каријери коју је почела успешно да гради. Тада су увидели да ће им бити тешко да одржавају везу на даљину, па су на Богданов предлог раскинули - рекао је извор близак глумици за Курир и додао:

BloombergAdria.com

- Њиховом растанку нису претходиле свађе и тешке речи, једноставно су се договорили да је најбоље да прекину везу која не функционише.

Јована Стојиљковић је након краха везе са кошаркашем у сретној дугогодишњој вези са својим колегом, хрватским глумцем Гораном Богданом, те је пар недавно обелоданио да чека своје прво дете.

(Курир)