Извор:Фото: Профимедиа, ТикТок принтскрин/otac.ljubarankovic

ОТАЦ ЉУБА: "Због овог греха Бог наплаћује највећу камату"

Извор: Нпортал

17.07.2024.

14:21

"ДА ТИ добро буде и да дуго живиш на земљи."

Они који не поштују своје родитеље чине велики грех, а како је објаснио отац Љуба Ранковић управо за тај грех бог рачуна највишу камату.

- За овај грех Бог рачуна највишу камату. Поштуј оца свога и матер своју, да ти добро буде и да дуго живиш на земљи. Ово је пета божја заповест, школа поштовања према родитељима и међусобног поштовање међу људима - навео је отац Љуба у једном од својих видео-снимака на Тиктоку.

Потом је дао и један пример.

BloombergAdria.com

- Али, ево једног примера како Бог гледа и како кажњава непоштовање. Један човек рањеног срца и рањене душе приступио је великом духовнику са великом муком. И почео своју исповест. "Оче, имам сина коме сам у животу даровао све. Име, презиме, школовао га, подигао. Оставио му велико имање, капитал, предузеће, посао. А он ми је на све то узвратио великом незахвалношћу. Што је најгоре од свега, он брани деци, мојим унуцима, да приђу мени, да буду са мном, а ја их највише волим. А мене он сматра нечистим и прљавим." - испричао је отац Љуба и додао:

♬ original sound - otacljubarankovic

- Видевши муку његовог духовника, упитах: "Брате, реци ми искрено какав је твој однос био према твом оцу и родитељима?" Он рече: "Оче, не баш идеалан, али не у овој мери." Духовник рече: "Брате, порасла је камата. Бог за непоштовање родитеља зарачунава највећу камату. Ко има уши да чује, нека чује"

(Курир)