Извор:Фото: Профимедиа / Shutterstock / Принтскрин Пинк Тв

"УДАРИЛА МЕ, ВОЗИО САМ МОТОР": Бојанић умало погинуо у удесу

Извор: Нпортал

17.07.2024.

15:50

"КАД КРЕНЕМ ПО 4- 5 километара са перајима да пливам, да роним, ја морам да вратим своју кондицију."

Милош Бојанић, популарни певач, открио је детаље о својој недавној саобраћајној несрећи и повреди током скијања. Иако су га повреде успориле, Бојанић не планира да се заустави, већ упорно ради на реновирању своје луксузне виле у Баошићима, чекајући тренутак када ће се потпуно опоравити како би се посветио свом омиљеном хобију - роњењу.

BloombergAdria.com

 

Бојанић је открио да је претрпео неколико озбиљних повреда прошле године, укључујући трауму кључне кости и саобраћајну несрећу која је довела до проблема са мишићима. Ипак, упркос тим изазовима, он се не предаје.

- Готово је, дошао је тај дан, само да ме Бог поживи. Зеза ме мало лево колено, на скијању сам га повредио. Прошле године сам поломио кључну кост, имао сам саобраћајку када ме је ударила жена док сам возио мотор и мени су мишићи отказали, не сад да не могу да ходам, али више нису за велики напор, открио је певач за Гранд.

Упоран у својој намери да се врати у форму, Бојанић је изјавио да ће овог лета сигурно повратити своју кондицију и снагу коју је изгубио због недавних незгода.

- Кад кренем по 4- 5 километара са перајима да пливам, да роним, ја морам да вратим своју кондицију, истакао је певач, показујући непоколебљиву снагу воље и одлучност да се опорави.

BloombergAdria.com

 

Милош Бојанић је пример изузетне снаге и издржљивости, и његова прича инспирише многе да се не предају пред изазовима. Упркос препрекама, он наставља да гради, сања и живи пуним плућима, чекајући тренутак када ће поново моћи да се препусти свом омиљеном хобију - роњењу.

Република