Извор:Фото: Н. Р/В. Т.

Ко је бољи: Јокић или Леброн? (ВИДЕО)

Извор: В. Тојага/Н. Рашић

17.07.2024.

16:42

ДОЛАЗАК Леброна Џејмса, Николе Јокића, Стефа Карија и других звезда, привукао је кошаркашке љубитеље из свих крајева света да се окупе у Емиратима. У и око "Етихад арене" говори се небројано језика, а већина је стигла да уживо види НБА мајсторе на делу.

Мини-турниру у Абу Дабију у оквиру припрема за Олимпијске игре у Паризу окупио је репрезентације САД, Аустралије и Бразила.

Метеж је где год да се Американци појаве. Наравно, на кратко, већином су изоловани и недодирљиви за контакт, док је атмосфера на њиховим ретким отвореним тренинзима опуштена – ћаскање и међусобна задиркивања, уз марљив рад. 

Сличну еуфорију изазива и присуство Николе Јокића. Највише ларме се дигло када је првог дана надметања Светислав Пешић решио да комплетан тим Србије пошаље у "шијунирање" Амера.

BloombergAdria.com

Као "сав нормалан свет" они су са трибина посматрали њихову утакмицу против Аустралије, а редари су једва успели да смире навијаче који су пожелели да фотографишу троструког МВП играча најбоље кошаркашке лиге на свету.

По фотографијама, транспарентима, дресовима и качкетима које носи публика, јасно је да маркетиншки магнетизам "дрим тима" привлачи највише пажње. Екипа "Нпортал.рс" је у Емиратима, а навијаче смо упитали једноставно питање: Ко је бољ - Леброн или Јокић. Или то и није баш тако једноставно питање...

Погледајте шта су кошаркашки фанови широм света одговорили за наше камере:

@vecernjenovosti Ko je bolji - Jokic ili Lebron - pitali smo gledaoce u AbuDabiju #abudabi #nikolajokic #lebron ♬ original sound - Večernje novosti