Извор:Фото: АТА имагес, Игор Маринковић

"ОНИ СУ МОЈ ПОНОС": Деца стала на Драганину страну

Извор: Нпортал

17.07.2024.

19:56

О ЊИХОВОМ разводу се и после неколико месеци говори.

Њихова деца, син Марко и ћерка Мануела, остала су са певачицом у Аустрији, а Марко је изненадио јавност када је недавно отпратио тату са друштвених мрежа.

BloombergAdria.com

 

Драгана је увек истицала да има изузетно присан однос са децом, те је једном приликом открила како они брину за њу чак и када су одвојени.

- Они уживају, поносни су на маму, што је природно и нормално - рекла је тад Драгана.

- Јако су пажљиви, шаљу ми поруке, питају ме да ли сам се уморила. Ја им кажем: "'Децо, шта вам је, па знате своју мајку". Мама је стена. Није све увек лагано, али ја сам поносна на себе како издржавам - додала је својевремено певачица за "Премијеру".

Подсетимо, Драгана је признала да су се Тони и она растали још пре три године, те да све време живе на различитим адресама, што је изненадило све.

BloombergAdria.com

 

Тони је започео нови живот, те се увелико пише да са новом изабраницом живи у Немачкој.

Тони желео помирење

Иако су се 2021. године растали, Тони је Драгани на снимање програма њихове телевизије око новогодишњих празника 2022. године слао букет цвећа са специјалном поруком.

- Волим те као првог дана - писало је у поруци, што је Драгана пред свима прокоментарисала:

- Јао, од Тонија! А од кога би другог... Само он, нема ко други! Као првог дана, каже... Добро... Он је препун изненађења, дефинитивно, ово нисам очекивала.

Блиц