Извор:Фото: АТА имагес

САЊА ПРИЗНАЛА: "Тата и брат су ме наговарали на развод"

Извор: Нпортал

17.07.2024.

22:05

ВОДИТЕЉКА не крије колико ју је развод променио...

Позната водитељка Сања Маринковић иза себе има један брак са Александром Ухрином, у ком је добила сина Страхињу.

Водитека не крије колико ју је развод променио:

- Нисам одмах суочила дете са истином, ја то нисам прихватала и то је много тежи пут... И док ја њему нисам улила сазнање шта значи развод, док му нисам дала примере како живе његови другари чији су родитељи разведени... Страхиња је мени једног дана рекао: "А мама, ово је развод...", ја сам му рекла: "То је, видиш да ништа не фали", онда сам му рекла истину - рекла је недавно Сања.

BloombergAdria.com

- Да сам слушала на време родитеље, ја бих се раније развела. Много ми је значила подршка породице. Веровала сам у љубав за цео живот, са том идејом сам се венчала. Данас верујем да у свету има много више великих љубави него великих бракова. Мислим да је брак превазиђена институција. Овај брак који постоји данас ми делује као бизнис модел - додала је водитељка "Пинка".

BloombergAdria.com

"Касно сам се венчала"

- Да се мој тата питао, и да се мој брат питао, требало је и раније да се разведем. Наговарали су ме на то јер су пре мене видели да немам више сјај у очима. Мој персоналити се променио. Није више било те харизме, све је било другачије - истакла је она једном приликом.

BloombergAdria.com

- Касно сам се венчала. Страхиња се родио, па сам се тек после тога удала, са идејом да то буде за цео живот. До последњег атома снаге покушавала сам да мој брак буде прича о каквој сам маштала - наводила је Маринковићева.

(Блиц)