Извор:Фото: АТА имагес, Предраг Митић, Зоран Јовановић Мачак

УПАЛА У ДУГОВЕ: Снежана распродала СВЕ - "Много сам плакала"

Извор: Нпортал

18.07.2024.

09:56

ПЕВАЧИЦА Снежана Ђуришић била је удата за Слободана Гвозденовића, а у једној емисији, испричала како је изгледао почетак заједничког живота, али и како су упали у дугове због "блатњаче на Дедињу".

Снежана Ђуришић увек је истицала да је њен први муж њена највећа љубави. Једно приликом је открила и како је изгледао почетак њиховог заједничког живота, а присетила се и тепких ситуација.

Након његва смрти, Снежана је упловила у везу са гинекологом Вањом Милошевићем.

BloombergAdria.com

- Удала сам се и ушла у кућу свекра и свекрве са два девера и мужем, ту смо сви живели. Онда смо ми ту мало средили, реновирали нешто што је била остава или шупа, ту је било 30 квадрата и ту смо се издвојили. Имали смо свој кључ, али мени то баш није одговарало јер сам ја код своје свекрве уживала, ништа нисам радила. Кад дете плаче, ја јој само дам Мају и вратим се да спавам. Е, онда кад смо се изоловали, то је била моја кућа и морала сам све да радим - рекла је Снежана и додала да су се она и супруг борили да изграде кров над главом.

- Мој муж је био јако способан, поред тога што је свирао, бавио се и трговином и нашао је на Дедињу један плац и неку блатњачу и купио то. То је коштало 30 милиона, а ми смо у кући имали милион. Онда је настао хаос у смислу плаћања и посла. При том је ту била забрањена градња, али да не дужим ту причу, успели смо да добијемо дозволу за градњу куће. Приход нам је дневно био милион, а расход милион и по и ушли смо у дугове - рекла је певачица једном приликом у емисији "Из профила" и додала да је смрт свог вољеног био шок од ког дуго није могла да се опорави.

BloombergAdria.com

После смрти мужа, Снежана је решила да вилу на Дедињу прода.

- Ми смо ту кућу продали кад је Марко имао удес, тад сам рекла: "Слушај, много сам овде плакала и хоћу да се склоним одавде", и то сам и учинила".

Снежана Ђуришић сада живи у вили у Јајинцима.

(Блиц)