Извор:Фото: АТА имагес /Инстаграм принтскрин/lazar.ristovski / rados.bajic.officialpage /

"Где је мој друг који више не да ни залогај? Па ни мени"

Извор: Нпортал

18.07.2024.

10:49

РАДОШ БАЈИЋ поделио је успомену из младости, а на речима није штедео.

Радош је, наиме, поделио фотографију са својим пријатељем из младости, а иако није нагласио о коме је реч, многи коментаришу да је у питању његов колега Лазар Ристовски.

Лазар је у својој објави написао да је његов пријатељ из Равног села, одакле је иначе и Ристовски, па је јасно због чега многи у коментарима пишу да су ове речи упућене његовом колеги.

Радош и Лазар су заједно студирали и били су нераздвојни пријатељи.

ОПЕЛО ЗА ЈЕДНУ МЛАДОСТ

… Он из Равног села, ја из моје Медвеђе. Ходамо и једемо - шта се нашло. Он гризе јабуку, ја парче кифле, па размењујемо као браћа. Све то пре пола века, на београдском асвалту испред Скупштине.

… Нас двојица, чисти, млади, и високи као јабланови, студенти глуме и најбољи другови. Ноћ, дан - без престанка, увек и свуда заједно. Време оскудности и сиромаштва, али и идилична прича о вечном завету, о другарству, части и поштењу…

… Предсет година касније све је отишло у прах и пепео, у похлепу и грамзивост, у бахатост и отклон од сваке нормалности… То више није човек кога сам познавао, чијим успесима сам се радовао, са којим сам делио снове и прелепу младост…

Где је нестао мој најбољи друг који би данас да никоме не да ни залогај - чак ни мени? Који би све за себе? Боже Свевишњи, ако нам узимаш снагу, сачувај нам душу, образ и част… - написао је у опису фотографије коју је објавио.

Иначе, ово није први пту да Радош Бајић објављује фотографије из студентских дана. Пре неколико година поделио је слику на Инстаграму на којој је таговао своје колеге, а међу њима је био и Лазар Ристовски.

Ристовски одбио улогу у "Село гори"

Иначе, Радош Бајић је недавно открио да је његов колега Лазар Ристовски најпре одбио да глуми у овом остварењу, а касније је променио мишљење.

- Одбили су ме неки глумци. На пример, имао сам велику жељу да у серији играју моји другови и класићи који су данас велики глумци, Богдан Диклић и Лазар Ристовски, али они нису били заинтересовани. Касније је чувени Драган Николић прихватио да игра улогу Жоте коју Дик није хтео, а када је "Село гори" кренуло да хара, звао ме је Лазар и молио да му напишем улогу… што сам са задовољством и учинио", испричао је Бајић недавно за домаће медије.

Блиц Ristovski odbio ulogu u "Selo gori" Inače, Radoš Bajić je nedavno otkrio da je njegov kolega Lazar Ristovski najpre odbio da glumi u ovom ostvarenju, a kasnije je promenio mišljenje. - Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski, ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo, a kada je "Selo gori" krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… što sam sa zadovoljstvom i učinio", ispričao je Bajić nedavno za domaće medije.