Извор:Фото: АТА имагес / Принтскрин Тикток .nikaspam

"ОВО МИ НИКАД НЕЋЕ БИТИ ЈАСНО": Огласила се Ника Тошић

Извор: Нпортал

18.07.2024.

12:03

НИКА за разлику од своје старије сестре воли да се снима за друштвене мреже. Она је испричала шта јој то највише смета у својој генерацији.

Ника Тошић, млађа ћерка Јелене Карлеуше и Душка Тошића, едавно је завршила основну школу, а сада је открила низ ствари које јој нису одговарале. 

BloombergAdria.com

 

Ника путем друштвених мрежа неретко дели свакодневне активности и проблеме сходне њеном узрасту, а сада је повела питање око тога "зашто људи раде одређене ствари".

Ствари које ми никад неће бити јасне?

- Што плачете на последњи дан школе? Целе године сте се жалили, буквално сви који су плакали: "Јао не желим да устајем рано, не волим школу", "Не желим да имам час"...То сам и ја била. Али ја нисам плакала. Ма не знам више, никада нећу разумети те људе - рекла је Ника, па наставила.

BloombergAdria.com

 

Кад некога нешто питаш и они одреагују тако што имају одвратан тон:

- Питала сам једну особу шта ће да упише и она каже балетску, ја кажем океј, али шта се тамо ради, како то функционише, зато што ја не тренирам балет, ја не знам ништа о томе, ја не знам како то функционише. Шта, учиш о балету? Мислим наравно да не, али као...само ми објасни. Како да замислим то... И она ми у тако ружном тону, љутито оно каже: "Као и све остале школе Ника. То је само школа, као и све остале". Лепо ми одговори...као да ћеш ме икад више видети...лепо ми одговори и све је океј, али као тако...Буквално цела школа те није волела и са таквим тоном нико те неће волети. Питај и остале, исто ће мислити. Но хејт, али хејт, то је права, жива истина.

BloombergAdria.com

 

Кад људи кажу 010. уместо 10. годиште:

- Не каже се 010, него 10. годиште. Зашто би рекао 010. и 09. 09. наравно зато што је једноцифрени, а 10. је двоцифрени број. Зашто би рекао 010. Само кажи 10. годиште. И 09. Ако се још нечега сетим, направићу други део.

Ало