Извор:ФОТО: Профимедиа

"Штребери на каучу нису неки материјал за мажење"

Извор: Нпортал

18.07.2024.

15:02

"ШТРЕБЕРИ на каучу нису неки материјал за мажење"

Многима су познате контроверзне журке технолошке елите које се организују у вилама и палатама на плажи око Силицијумске долине. На једној од журки био је и Илон Маск, који је касније изјавио да је то био "досадан и корпоративан догађај, без секса или голотиње".

BloombergAdria.com

 

Како је писао Том Ленард за Даилy Маил, могуће да је Маск време проводио у кухињи јер је једна млада жена, која је радила у технолошкој индустрији и присуствовала истој журки као он, навела да је налетела на два пара у клинчу на поду дневне собе, који су били прекривени белим вештачким крзном и јастуцима. Неколико људи је већ почело да се мази, рекла је, кад јој је понуђен екстази у праху у кесици.

- Рекли су да ћу се због тога осећати опуштенијом и да ће ми се свидети да ме додирују - присетила се и додала да је након тога један технолошки предузетник тражио да је пољуби.

- Било је тако чудно док је његова жена стајала поред њега и охрабривала ме. Кад сам побегла, наставио је да ме прогони по журки. Такви су догађаји били ‘злоупотреба моћи’ - рекла је неименована жена списатељици Емили Чанг, чија је шокантна књига "Бротопиа" из 2018. открила "тајанствену, мрачну страну Силицијумске долине испуњену оргијама".

Други гост на истој забави, Пол Бигар, касније је изјавио да је секс-журка била "много гора него што звучи".

- Упозорени смо пре доласка на журку да се не уплашимо због ствари које ћемо тамо видети. Није било дозвољено фотографисање и свакако никоме нисмо смели да кажемо шта смо видели - присетио се Бигар.

Када су Илона Маска питали о том догађају, рекао је да се ништа ружно није догодило.

BloombergAdria.com

 

- Ако постоје ‘секс журке‘ у Силицијумској долини, ја их нисам видео нити чуо за њих. Ако желите дивље забаве, на погрешном сте месту, рекао је за часопис Wиред.

Не верује ни изјавама жене која је сведочила мажењу и миловању на каучу под утицајем дрога.

- Штребери на каучу нису неки материјал за мажење - поручио је.

- Многе особе с А-листе у Силицијумској долини имају нешто заједничко - били су усамљени током адолесценције и лишени контакта са супротним полом - написала је Чанг у својој књизи.

Жене из ИТ индустрије које су проговориле о својим искуствима не могу да сакрију своју одбојност према овим мушкарцима, који су уверени да их огромно богатство сада чини неодољивим женама које их годинама нису ни погледале.

Неименовани извршни директор из Силицијумске долине тако је рекао Чанг да су његови вршњаци сада толико богати, а њихови производи толико познати да "момци који нису могли да имају девојку у средњој школи" сада могу да се понашају са женама како год желе и да не желе да практикују моногамију.

Занимљиво, неки од мушкараца који се упуштају у свет оргија и дроге Силицијумске долине тврде да су они заправо жртве жена које желе њихов новац. Њихови критичари узвраћају да је то само изговор за њихово предаторско понашање.

(Инсидер)