Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

НЕ МАРИ: Шта ради Ристовски после ЈАВНИХ ПРОЗИВКИ Бајића

Извор: Нпортал

18.07.2024.

15:50

ГЛУМАЦ ужива са својом изабраницом и не мари за коментаре...

Док домаћа јавност бруји о објави Радоша Бајића, који је на Инстаграму директно прозвао колегу и некадашњег доброг пријатеља, Лазара Ристовског, глумац не мари већ ужива са својом 39 година млађом изабраницом.

Лазар се проводи у Берлину са глумицом Аницом Лазић, чиме се млада глумица и похвалила на Инстаграму.

- Моја два Лазара, Берлин ‘24", написала је Аница у опису низа фотографија које је објавила, а на којима ужива с глумцем и својим братом.

Поред ове објаве, Аница je са својим пратиоцима на Инстаграму поделила и фотографију са аеродорма на којем је по свему судећи са Ристовским.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Радош Бајић подигао је данас буру на друштвеним мрежама када је открио да Лазар Ристовски "више није онај човек кога је познавао".

- Он из Равног Села, ја из моје Медвеђе. Ходамо и једемо шта се нашло. Он гризе јабуку, ја парче кифле, па размењујемо као браћа. Све то пре пола века, на београдском асфалту испред Скупштине. ... Нас двојица, чисти, млади, и високи као јабланови, студенти глуме и најбољи другови. Ноћ, дан без престанка, увек и свуда заједно. Време оскудности и сиромаштва, али и идилична прича о вечном завету, о другарству, части и поштењу... - написао је Радош

Ристовски је реаговао на објаву свог колеге речима:

- Немам коментара на те глупости. Извините, довиђења - кратко је поручио Ристовски за Телеграф.