Извор:Фото: M.A./ATAImages

"Ристовски ме је ОДБИО, а онда МОЛИО да му напишем улогу!"

Извор: Нпортал

18.07.2024.

19:12

ГЛУМЦИ су колеге с класе, а током студентских дана су били веома блиски...

Радош Бајић је шокирао домаћу јавност објавивиши на Инстаграму да је разочаран у колегу и некадашњег доброг пријатеља Лазара Ристовског.

Двојица глумаца су колеге с класе, а током студентских дана су били веома блиски, што је Бајић и открио у објави коју је назвао "Опело за једну младост", а у којој је између осталог навео да су некада све делили.

- Он из Равног Села, ја из моје Медвеђе. Ходамо и једемо шта се нашло. Он гризе јабуку, ја парче кифле, па размењујемо као браћа. Све то пре пола века, на београдском асфалту испред Скупштине. ... Нас двојица, чисти, млади, и високи као јабланови, студенти глуме и најбољи другови. Ноћ, дан без престанка, увек и свуда заједно. Време оскудности и сиромаштва, али и идилична прича о вечном завету, о другарству, части и поштењу... - написао је Радош

Оно што је мање је познато је то да је Бајић својевремено желео да Лазар Ристовски и Богдан Диклић, као његови пријатељи с класе, глуме у култној серији "Село гори, а баба се чешља", што су они одбили, мада се Ристовски касније предомислио.

- Одбили су ме неки глумци. На пример, имао сам велику жељу да у серији играју моји другови и класићи који су данас велики глумци, Богдан Диклић и Лазар Ристовски, али они нису били заинтересовани. Касније је чувени Драган Николић прихватио да игра улогу Жоте, коју Дик није хтео, а када је "Село гори" кренуло да хара, звао ме је Лазар и молио да му напишем улогу… што сам са задовољством и учинио - испричао је Радош Бајић својевремено гостујући у емисији "Сценирање".

(Курир)