Извор:Фото: Танјуг/АП

НОВИ ОСМЕХ И ТАМАН ТЕН: Меланија никад боље није изгледала

Извор: Нпортал

19.07.2024.

16:22

БИВША прва дама САД Меланија Трамп присуствовала је завршној вечери Републиканске националне конвенције (РНЦ) у Милвокију, где је њен супруг Доналд Трамп званично проглашен председничким кандидатом те партије.

То је био једини пут да се појавила на догађају РНЦ-ја током овог изборног циклуса, као и први пут да се придружила супругу на важном догађају пре избора у новембру, преноси Танјуг.

Окупљени републиканци су бившу прву даму поздравили громогласним аплаузом на синоћњем догађају, преноси АБЦ.

Њен препланули тен и свежи праменови на дугој коси одмах су привукли пажњу

Меланија Трамп се вратила на велика врата. Са својих 54 године, изгледа знатно млађе и свежије, што је одушевило све присутне.

Прошетала је у ватрено црвеном комплету модне куће Кристијан Диор, истичући се својом свежином и младоликошћу. Овај стајлинг Меланија је већ носила 2017. године током службене посете Француској, али и даље изгледа беспрекорно.

Уз свој препознатљив стил, на ногама је носила штикле познатог бренда, које су постале њен заштитни знак.

BloombergAdria.com

 

Али то није све! Овог пута, поред беспрекорне линије, Меланија је показала и нови осмех - изузетно беле зубе за које многи спекулишу да су резултат нових винира.

BloombergAdria.com

 

Њен препланули тен и свежи праменови на дугој коси одмах су привукли пажњу, наглашавајући њен беспрекоран стил и елегантан изглед.

BloombergAdria.com

 

Погледајте више фотографија бивше прве даме САД-а:

(Блиц жена)