Извор:Фото: В. Митрић, Јутјуб принтскрин, Друштвене мреже

ЦЕО ШАРЖЕР НА ПОЛИЦИЈУ: Детаљи ликвидације убице полицајца

Извор: Нпортал

19.07.2024.

17:01

ПОТПРЕДСЕДНИК Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је данас у атару Бање Ковиљаче ликвидиран албански терориста који је убио једног српског полицајаца, а ранио другог.

Дачић је новинарима на лицу места, рекао да је убица полицајца Николе Крсмановића, на српску полицију када га је пронашла испалио укупно девет метака, након чега је убијен.

Њега је пријавио мештанин села Трбушнице када му је тражио воду, навео је Дачић и додао да је на овом подручју било око 400 полицајца који су за њим трагали.

- Он се скривао овде јер је ту река и граница, он је тражио начин како да пређе преко реке. Када је наишла наша полиција он је испалио два хица у полицијско возило, на шта му је полиција одговорила и погодила га једним хицем - рекао је он додајући да је нападач испалио укупно девет хитаца на полицију односно цео шаржер.

BloombergAdria.com

 

Полиција га је сустигла и ликвидирала, истакао је Дачић наводећи да нападач није намеравао да се преда.

- Реч је о суровом криминалцу и рекли су ми да му је ово пето или шесто убиств - рекао је он и најавио да ће МУП радити даље на овом случају и ухапсити све људе који имају везе са убиством полицајца.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

Истакао је да му је жао је због породице полицајца који је убијен.

BloombergAdria.com

 

- Цела Лозница је била у страху. Пратили смо га на камерама, налазили смо његове трагове на оградама. Овде је његов пиштољ којим је убио полицајца - каже Дачић.

BloombergAdria.com

 

Подсетио је да је брачни пар из Србије ухапшен, као и возач, док је најавио да ће Србија од Немачке тражити да изручи брата убице.

- Прича да му је брат украо докумета је лаж. Зашто се вратио ако је био у Немачкој. Он му је послао документа и он је саучесник. Нећемо имати милости ни према коме - казао је Дачић.