Извор:Фото: Профимедиа, Shutterstock

ОВА ЛЕПОТИЦА ЈЕ ТРАМПОВА УНУКА: Говорила на његовом скупу

Извор: Нпортал

19.07.2024.

17:57

КАИ је рекла да њен деда увек жели да зна како његова унука напредује у школи, и када је она добила похвалу, одштампао ју је да би је показао својим пријатељима.

Каи Трамп, која има 17 година, старија је ћерка Доналда Трампа млађег и његове бивше супруге Ванесе Трамп. Пар је имао још четворо деце пре развода 2018. године. 

Она је изашла на сцену на републиканској националној конвенцији у среду увече како би поделила једну страну свог деде коју, како каже, већина људи не види.

- Говорим данас да поделим страну мог деде коју људи често не виде. Мени је он само обичан дека. Даје нам слаткише и сокове кад нас родитељи не гледају. Увек жели да зна како нам иде у школи - рекла је.

BloombergAdria.com

 

Трамп је блистао током говора своје унуке. Њен наступ се додаје на растућу листу појединаца, већином жена, који су гледаоцима показали личнију страну бившег председника.

BloombergAdria.com

 

Каи је рекла да њен деда увек жели да зна како његова унука напредује у школи, и када је она добила похвалу, одштампао ју је да би је показао својим пријатељима.

- Позива ме усред школског дана да пита како иде моја голф игра, и прича ми о својој. Али онда морам да му подсетим да сам у школи и да ћу му се јавити касније - рекла је Каи.

Каи је рекла да ако нису у истом тиму током голфа, њен деда покушава да је збуни.

BloombergAdria.com

 

- Али морам да му кажем, ја сам такође Трамп - рекла је смешећи се.

Каи, попут свог деде, страствени је голфер. Често објављује фотографије својих голф игара на Инстаграму.

Ипак, Кај је такође дотакла и теже теме, спомињући кривичне случајеве против њеног деде.

- Чак и када пролази кроз све те судне случајеве, увек ме пита како сам - рекла је.

Рекла је да је "шокирана" када је у суботу чула вест да је њен деда рањен током свог митинга у Пенсилванији. Трампова повреда није била озбиљна, иако је у среду носио завој преко десне ушне шкољке.

BloombergAdria.com

 

- У суботу сам била шокирана када сам чула да је погођен метком. И само сам желела да знам да ли је у реду. Било је ужасно то што би неко учинио то другој особи. Многи су мојег деду слали у пакао, а он и даље стоји - рекла је.

(Најжена)