Извор:Фото: Н. Скендерија, Инстаграм принтскрин/andrijanadabetic_official

НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГЕ БИЛА МИХИНА ЉУБАВ: Где је данас мисица

Извор: Нпортал

19.07.2024.

22:19

ОНА је била велика љубав Синише Михајловића. Како је отишла у Италију, направила је потез због ког је сада непрепознатљива.

Анчи Дабетић отпутовала је у Италију где ужива на летовању, а са мора свакодневно пратиоце путем друштвених мрежа обавештава како се проводи.

Оно што је многе зачудило, јесте њена драстична промена имиџа, односно фризуре. Певачица и некадашња Мис Југославије из 1994. године исплела је афро кикице и тиме показала своју другу страну, а многима се ова њена промена допала док други сматрају да уопште не личи на себе.

Иначе певачица је родила сина Марка човеку којег никада није хтела да представи јавности.

- Марков тата је погинуо у саобраћајној несрећи. Био је то ужасан период, који нисам могла да користим за појављивање у новинама и до сада нисам никоме причала о томе. Сигурна сам да би многи таква дешавања у животу искористили да се пише о томе и да их други сажаљевају, али мени није било до такве врсте експонирања. Било ми је много тешко, месец дана практично нисам излазила из куће, али онда сам се тргла и потпуно се посветила сину, јер нисам могла ништа да променим. Много ми је било тешко због Марка који је остао без оца, јер биће периода у животу када ће му он сигурно требати. Али живот иде даље - рекла је Анчи својевремено за "Свет", преноси "Блиц".

Писало се да јој је Владан Лукић био њена највећа љубав, а шушкало се и о њеној романси са покојном фудбалском легендом Синишом Михајловићем.

- Тако бих волела да је то тачно, али није. Он је један од најлепших фудбалера. Забуна је настала јер сам у то време често била у Милану и ишла на утакмице. Мој тадашњи дечко је личио на Малдинија. Неки новинар ме је позвао и рекао да сам виђена на стадиону, да не пријављујем ко ми је дечко и тако је та прича отишла. А ја сам Паола видела на утакмицама и једном у дискотеци - рекла је певачица својевремено.

- Са Синишом Михајловићем је било занимљиво и слатко, био је на мом рођендану, отварао је шампањац. То је кратко трајало. Нисмо имали много времена за нас. Те године сам освојила титулу мис и певала сам. Од седам дана шест сам радила. Он је живео у Ђенови. Имао је паузу у првенству, планирао је море, али сам ја имала уговорене наступе током читаве сезоне. Такође, нисам хтела да будем само девојка неког фудбалера. Видели смо се после тога можда једном, два пута на неким дешавањима - испричала је Анчи прошле године за "Grand news".

#Андријана Дабетић Анчи #Мис Југославије Андријана Дабетић Анчи #Андријана Дабетић Анчи Инстаграм #певачица Андријана Дабетић Анчи #Синиша Михајловић #фудбалер Синиша Михајловић