Извор:Фото: АТА имагес

"ТО ЈЕ БИЛО ИЗ ЗЕЗАЊА": Дара искрено о свом првом браку

Извор: Нпортал

20.07.2024.

08:30

ПЕВАЧИЦА Дара Бубамара открила је како је упознала свог првог мужа.

Фолк звезда је први открила разлог удаје за Лазара Дугалића са којим је била седам година у браку: 

- Зато што је тај први брак био из зезања, а сад ћу ти рећи зашто из зезања. Певали смо сви у Немачкој и имали смо од Јовановића неког менаџера папире и то је одједном почело хапшење, пошто се није плаћао порез. Гоца Божиновска заустављена на граници, ову певачицу зауставили на граници, хаос. А Лаки, Лазар Дугалић и ја тада у вези, а он живи у Немачкој. И каже Андрија, наш пријатељ, човече, јесте ви луди да сад, ако ухвате Дару, она ће награбусити због тог Јовановића, каже идите венчајте се и готово, она има папире и ћао, завршено. И ја кажем ајде.

Како истиче, њој су били потребни немачки папири тад: 

- Искрено ти причам. Мислим, ми смо се заволели, живели смо заједно, али ја сам му рекла: "Слушај, значи, ово није сад значи, брак. Ово је сад због папира, али да знаш, немој се сад утриповати да смо муж и жена".

Када је Дара рекла Лакију да ће се развести, он је то тешко поднео: 

- Па ништа, он је хтео. Мене сваки мушкарци и дан-данас воли и не жене се... Али, он је тад гледао да ми урадимо за мене најбоље. Свакако се волимо и шта, нема то везе никакве, али стварно смо били млади и стварно смо хтели то због папира, као, што има везе, колико се људи венчавају по иностранству због папира ми смо опет били заједно. Али ја сам му рекла, да знаш, није то сад као брак, да ћемо ми сад децу имати и то све, него то је сад оваква ситуација. И то ме је скупо коштало. Лаки и ја смо били седам година заједно и онда када сам упознала Милана ја сам ишла да се разведем тамо у Немачку. Он чак није хтео да да развод зато што је био повређен. Ја му лепо рекла да је због папира, а он не да развод. Ја сваком лепо кажем искрено. Он не да развод, брате. Ништа, Милан је то средио са њим.

Тада је Милан, садашњи бивши муж морао да разговара са Лакијем: 

- Не, отишли смо Милан и ја у Немачку тамо заједно и решили. Али слушај сад, пошто је прошло 7-8 година од склапања брака, ја сам требала да добијем од Немачке државе умбрефист. То су папири за цео живот, као што сад имам сежур француски. И замисли ти мене? Ја кажем нећу папире. Ја рекла нећу, не требају ми. Имам француске. А могла сам сад и немачке и француске, разумеш? Ја идем и на своју штету, тако да нисам хтела. Он је наравно мене пљувао, после тога, свашта је ту било. Повређен, остављен, класика. Мушкарац.

Певачица је открила како је започела њена љубавна прича са Миланом: 

- То је хит прича сад кад ти испричам. Имала сам једног лика, неку везу, одавде дечко из Србије, много леп момак, који ме молио да одем у Париз да отпевам код његовог јако доброг пријатеља, који је исто предиван дечко и сјајан момак неку журку за Хеловин. Он као тамо има свој клуб и све и ја кажем, добро. А са тим дечком који ме је слао сам тек почињала неку везу као смо се заљубил. И он ме је молио да идем, Ја дошла, човече, сачекао ме Милан, тамо све, ја кад сам га видела стварно одлепила. Кад сам га видела, како он прича, како је он културан, ја одлепила, заљубила се. Он узео па сипа ми чај, онако, па није наметљив, значи, одлепила. Ја сам ту отпевала, направила хаос, Милан ме испоштово, ја дошла у Србију, почели ту да се куцкамо порукама све супер. Све онако, као нормално, знаш, ништа, ту нема неко мување и мене је то привукло, што он мене није одмах нападао. Био је фин према мени, али... Није било навалентан чак осам ја некако почела да га зврцкам, а он, онако, као, знаш, ништа посебно. И није такав тип, није онако наметљив. И прошло је то време, пар месеци дошао у Нови Сад, онда ми се појавио рођендану, купио ми огромну слику са мојим ликом. Тако је кренуло. Трајало је мување шест месеци, седам. Када смо се смували, одлепили смо буквално. После 5-6 дана Милан је рекао бирај где ћеш да живиш, хоћемо у Француску, где хоћеш да живиш? Ја исто одлепила, упознала му родитеље, предивни људи које сам толико волела, они су преминули, мене су обожавали. Упознао моју мајку, мама одлепила. Знаш кад моја мама није хтела да седне у авион плашила се, она је због њега отишла у Париз. Тата и мама су све радили због њега, колико су га поштовали. А онај што ме је послао у Париз ми је рекао: "Куд сам те послао", ја му само говорила "Јаој што је Милан предиван, ја сам се заљубила". Тако да је био стварно предиван живот са Миланом, бајка једна, када вратим филм стварно, бајка, бајка. И дан дан смо у добрим односима. Мало се ту нека енергија угасила, али ево ми се и дан данас чујемо сваки дан и у контакту смо као породица. Када оде код својих на гробље, оде и код мојих родитеља, шта год ми треба, ту је, ја за њега исто, тако да никада се у животу не зна шта се то може десити у будућности.

Када је реч о остатку заједничког живота и старење, Дара не искључује могућност да са Миланом остари: 

- Па, не искључујем. Ја сам стварно нешто задњих година све мирнија и мирнија, искрено ти кажем. Зато што имам и сина, 15 година, некако имам у њему подршку. Имам мушкарца кога ћу да волим. Тако да, није искључено. Али види, код мене је такво лудило. Мислим, мени се може десити сад, после два сата идем на неки ручак и да се заљубим и да, не знам, одлепим. Али деси ми се, на пример да по пола године, годину да ми се нико не свиђа. Имам и тих фаза. 

(Телеграф)

#ВИП #Дара Бубамара #Певачица Дара Бубамара #први муж Дара Бубамара #Лазар Дугалић