Извор:Фото: Х принтскрин/@LADbibleUKNews

"ТО ОДМАХ ВРАЋАМО!" Постао милионер - све изгубио за МИНУТ

Извор: Нпортал

20.07.2024.

13:53

ВОЗАЧ аутобуса у Бразилу на један дан постао је милионер, а јавности је открио како се то десило.

Сви смо много пута помислили "шта би дали да смо, бар на један дан милионери?", а једном возачу аутобуса из Бразила, Антониу Переири управо то се десило, а његова реакција је све изненадила. Једно јутро пробудио се и видео да на свом банковном рачуну 24 милиона, а када је легао на њему је било само 40 евра.

Лутрију није играо, па је убрзо схватио да је реч о грешци и то каквој - "Појавило се толико нула да сам се уплашио. Никада нисам видео ништа слично. И никада нећу видети", рекао је локалним медијима.

Антонио је знао да је банка направила кардиналну грешку и да су паре требале да легну на други рачун. Постоје људи који би вероватно покушали да "профитирају" у овој ситуацији, али возач аутобуса из Бразила није међу њима - "Рекао сам жени: 'Обогатили смо се', а она ми је одговорила: 'То ћемо одмах вратити'", открио је.

Није прошло пуно времена, а Антонио је дошао у експозитуру своје банке, где је клијент 25 година, и пријавио случај: "У девет сати увече новац је скинут са мог рачуна. Био сам милионер цео дан, а онда све изгубио".

Један познати адвокат из Бразила прокоментарисао је случај и истакао да је Антонио поступио паметно - "Можда бисте пожелели да потрошите нешто, али то би било кршење прописа. Суочили бисте се са казном, јер вам је новац грешком уплаћен, а морали бисте да га вратите", објаснио је, а кад се све сабере и одузме Антонио је направио прави потез.

(Мондо)