Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/micheledalton_, Тикток принтскрин/micheledalton_

ЋЕРКА ЈОЈ КАО СЕСТРА: Мишел родила са 13, бака постала са 36

Извор: Нпортал

20.07.2024.

18:15

МИШЕЛ Далтон је родила са 13, а сада је бака са 36 година. Рекла је да сви мисле да јој је ћерка сестра те је додала са су одрасле заједно као да су сестре.

На Тиктоку је Американка Мишел открила да њена ћерка, која сада има 23 године, има своју децу те да су толико блиске и повезане да деле и гардеробу.

Ипак, додала је да то није увек било лако и да се након порођаја суочила с бројним осудама људи који су јој говорили да неће успети, те да је ћерку требала дати на усвајање.

- Још увек морам људима дизати вилице са пода кад сазнају да је она моја ћерка - рекла је Мишел.

Мишел има још троје деце, а открила је да је њена најстарија ћерка завршила средњу школу исте године кад је њена најмлађа ћерка кренула у предшколско.

Додала је да су њене сестре постале тетке пре него што су постале тинејџерке, и да је своју децу одгајала сама, без помоћи маме и тате.

- Живот ми је био тежак, али преживела сам све и срећна сам - каже Мишел.

- За све што радите у животу, неко ће вам судити. Да нисам задржала своје дете са 13 година, сада не бих имала испуњен и срећан живот са својом ћерком од 23 године и њене две бебе - нагласила је Мишел.

Мишелин видео, који је објављен на Тиктоку, скупио преко је 4,8 милиона прегледа.

Корисници Тиктока потрчали су у одељак за коментаре видеа како би поделили своја размишљања.

Једна жена је рекла: "Стварно ми се свиђа колико сте блиске! Први пут сам родила са 18 година као бруцошкиња на факултету и била је то најбоља ствар која ми се догодила".

Друга жена је написала: "Постала сам мама са 15 година, она ће увек бити најбоља ствар која ми се икада догодила."

- Мама ме родила са 16 година и људи су увек мислили да ми је сестра. Одрасле смо заједно. Моја мама је направила гомилу грешака, али гледајући уназад, јако је поштујем - стоји у последњем коментару, пише британски "The Sun".

(Стил)