Извор:Фото: В. Данилов, Јутјуб принтскрин/Donjomalci/Belgrade Beer Fest

"УБИ МЕ БУДАЛА!" Монтано се тукао с Рамбом - јауци на РТС-у

Извор: Нпортал

21.07.2024.

13:23

ТОНИ Монтано својевремено је у Максовизији изјавио како би са сваким народњаком изашао на бокс меч. Међу њима се, на велико изненађење многих, преознао нико други до - Рамба Амадеуса, па је меч ускоро био и организован, те давне 1994. године.

Организатор "обрачуна" био је тадашњи председник ФК Железник Јуса Булић, који је на стадион довео и лава из Београдског зоолошког врта који је био у кавезу, јер је надимак његовог клуба био Лавови.

BloombergAdria.com

Извештај са овог егзибиционог бокс меча приказан је на првом програму тадашње РТВ Београд. Тони и Рамбо су имали меч по правилима бокса у три рунде. Како су тада гледаоци коментарисали - право боксерско шибање и макљање.

BloombergAdria.com

Снимак приказује како су музичари укрстили песнице међу бројним познатим лицима која су се придружила публици и навијала - као што су Оливер Мандић и Душан Прелевић Преле, који се појавио у улози судије.

Рамбо је у једном тренутку паљивим тоном узвикнуо:

"Уби ме будала!", али резултат је ипак био нерешен.

Обојица су малаксали су пре истека времена и одлучили да прекину меч загрљајем.

- Ми се нисмо боксовали, под број један, већ смо правили један спектакл. Све ово је било за народ. Ми се знамо доста дуго, са естраде... Али, мушки да је било, јесте - изјавио је Тони Монтано.

Подсетимо, музичар Тони Монтано, преминуо је 22. маја. 2024. у 62. години у Београду.