Извор:Фото: АТА имагес

"НИКАД СЕ НЕ БИХ ИСЕЛИЛА": Певачица живи у вили од 700.000€

Извор: Нпортал

21.07.2024.

14:20

ПЕВАЧИЦА Гоца Божиновска показала је неколико пута да уме да ужива.

У велелепној вили у Сурчину, певачица живи са сином Мирком Шијаном, снајком Бојаном и унуцима Зораном и Вуканом, а према медијским записима вредност ове некретнине се процењује на око 700.000 евра.

Певачица се уселила у кућу када се удала за Шијана. Како није често активна на друштвеним мрежама, једном приликом је показала како изгледа њен дом.

Примећује се скупоцени намештај у боји злата, док је цела кућа опремљена стилским намештајем. Једном се чак фотографисала поред базена у дворишту на лежаљци: 

- Овде сам 20 година и навикла сам на Сурчин јер сам и пре усељења девет година живела у овом крају. Управо овај дом чува најлепше успомене које имам, посебно оне везане за мог покојног супруга, рођење наше деце, њихово детињство... Никад, али никад се не бих иселила из њега. Овде је моја срећа. Деца долазе и одлазе, а ја остајем. Што би рекла моја ујна: "У тој кући ћеш бити док те снаја не избаци." Е тад бих можда спаковала кофере и отишла, само да мом Мирку буде лепо - рекла је певачица једном приликом.

#Гоца Божиновска #ВИП #Гоца Божиновска певачица #вила Гоца Божиновска