Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/dragomirdespic_design, Профимедиа, Јутјуб/Desingerica, АТА имагес

Десингерица ХОСПИТАЛИЗОВАН након скандал наступа у ЦГ

Извор: Нпортал

21.07.2024.

14:48

КОНТРАВЕРЗНИ репер Драгомир Деспић, познатији као Десингерица, поново је привукао пажњу јавности својим скандалозним наступом у једном клубу у Будви.

Његови фанови су били фрапирани када је репер током наступа рендао качкаваљ по публици, лупао јаја, ређао коре за питу фановима на главу, и чак пљунуо девојци из публике у уста. Ови "перформанси" који су карактеристични за Десингерицу, изазвали су шок и негодовање међу присутнима.

BloombergAdria.com

Међутим, након скандалозног наступа, Деспић је изазвао додатну забринутост међу својим фановима објавом фотографије из болничког кревета, где је био прикључен на инфузију.

- Кад систем блокира - навео је репер у својој објави на друштвеној мрежи Инстаграм.

Иначе, ово није први пут да репер завршава у болници због преморености, те се поставља питање да ли је ово само мала пауза или сигнал озбиљнијег здравственог проблема.

Подсећања ради, прошлог лета на Црногорском приморју, популарни репер Драгомир Деспић Десингерица упознао се са ријалити звездом Мајом Маринковић. Њихова блискост је брзо привукла пажњу јавности, а фотографије на којима су ухваћени заједно на базену довеле су до спекулација о њиховој тајној вези. Обоје су демантовали ове гласине, истичући да су само пријатељи. 

BloombergAdria.com

Током Маринковићкиног боравка у ријалитију "Елита", Деспић је јавно исказао подршку својој пријатељици и пожелео јој победу, а њихова интеракција наставила се и након њеног изласка из ријалитија. Наиме, Маја је објавила провокативан снимак на којем позира уз Деспићев чувени хит, а репер је јавно показао симпатије лајковањем њене објаве.

(Информер)