Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/ivastrljicofficial/jovan.s.stefanovic

"КАД ВИДИШ ТАКО НЕКУ УРАЂЕНУ": Посвађали се због силикона

Извор: Нпортал

21.07.2024.

14:45

ГЛУМИЦА Ива Штрљић и млади певач Јован Јоца Стефановић били су гости у емисији "Магазин Ин" у којој су се жестоко сукубили у мишљењу.

Певач је пред свима изнео свој став о интервенцијама и сликонима које жене и девојке уграђују у великом броју. Глумици се није свидело мишљење младог певача па је изнела своје: 

- Мени се не свиђа кад жене стављају толике силиконе, не знам зашто оне мисле да је то мушкарцима битно. Изгледа да се девојке између себе такмиче која ће имати веће груди и која ће бити набуџенија. Зна се које су жене за шта, кад видиш тако неку урађену жену не помислиш да ћеш да будеш са њом и да ћеш да имаш четворо деце - рекао је Јоца, што је глумицу изнервирало.

- Не треба имати никакву предрасуду ни према коме када говоримо о физичком изгледу, зашто људи мисле ако је нека жена атрактивна да је одмах промискуитетна - питала га је Ива, а Јоца је одговорио:

- Ја сам само рекао да мушкарцима то није важно и да жене то раде због себе - рекао је певач, а глумица му је одбрусила.

- Сад ако је нека жена атрактивна не спада у категорију да је неко воли озбиљно, мени је то глупост - додала је Ива.

- Чекајте људи смирите се, немојте на крају да се побијете овде - рекла је Сања.

#Ива Штрљић #ВИП #Јован Јоца Стефановић #Магазин Ин #емисија Магазин Ин #расправа Јоца Стефановић и Ива Штрљић #силикони