Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/bekvalceva, Shutterstock

"Давно сам превазишла јахте, не знам зашто то певачице раде"

Извор: Нпортал

21.07.2024.

18:15

НАТАША Беквалац важи за једну од наших најлепших и најзгоднијих певачица.

Наиме, Наташа Беквалац често је у разговору са новинарима опуштена, а у једном од недавних интервјуа се потпуно опустила.

Она годинама уназад отвара летњу сезону у Црној Гори, а за разлику од њених осталих колегиница, певачицу никада нисмо усликали на јахти.

- Давно сам превазишла јахте. Никад се нисам сликала на њима, не знам што певачице то раде - рекла је Наташа за емисију "Ексклузивно".

Недавно је изјавила да се покајала што је ставила силиконе, а затим је открила због чега.

- Па, због силикона. Мислим да не личим ни на шта - рекла је певачица кроз смех, а потом се дотакла и ћерке Хане, која је увелико почела да излази.

- Излази да, као и свака девојчица од 16 година, али све је то умерено. Бринем се када излази. Воли да иде на моје наступе, слушала је недавно и Александру Пријовић - закључила је Наташа.

"Тешко је бити самохрани родитељ"

- Ја сам у родитељству сама. Та улога ми је најважнија, као и свакој нормалној жени. То је енергија која те поприлично обузима. Максимално сам посвећена и послу који радим већ 20 година на врхунском нивоу. То су две ствари које ме испуњавају и обузимају. Мушкарац мора бити магичан да бих могла да га углавним у свој распоред - рекла нам је недавно Наташа.

- Све што је велико је тешко. Ја своју улогу сматрам великом. Свака мама зна колико је тешко у овом лудом времену бити самохрани родитељ. Додатно је отежавајуће имати у кући тинејџерку и малу девојчицу. Ја сам их родила, ја их одгајам и наравно да у сваком моменту видим себе у њима, али видим и њихове очеве - додала је била том приликом.

(Блиц)

#Наташа Беквалац #певачица Наташа Беквалац #ВИП #старс