Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/aleksandracipka

НЕДАВНО ПОСТАЛА УДОВИЦА: Наша певачица мами уздахе у купаћем

Извор: Нпротал

21.07.2024.

22:25

АЛЕКСАНДРИ Тадић Ципки, познатој певачици, пре два месеца је изненада преминуо супруг Небојша Јарин Стојићевић од последица инфаркта. Њих двоје били су у вези 10 година, а недавно су се и венчали.

Ципка се полако враћа својим свакодневним обавезама, а осим што наставља са својим наступима који јој пружају уточиште од туге, она користи слободно време за опуштање. Она је данас поделила фотографију са базена, где је уживала у сунцу и купању.

Ципка је позната као једна од најатрактивнијих певачица на естради, што је још једном доказала објавивши слике у модерном купаћем костиму, чија је боја прави хит ове сезоне.

Иако Александра води рачуна о свом телу и исхрани, и увек је изгледала атрактивно, сада су њени фанови приметили да је певачица изгубила неколико килограма. У коментарила можемо да видимо да су јој људи пружили велику подршку након овог тешког перода за њу и њену породицу.

"Лепотице, главу горе", „"Лепота од жене", "Лавица", "Уз тебе смо краљице", само су неки од коментара испод ове објаве.

Осим тога, код Ципке на Инстаграм профилу може се пронаћи још слика у купаћем костиму, које никога не остављају равнодушним.

Одбрусила хејтерима

Иначе, Александра се недавно у свом обраћању обратила свима који је негативно коментаришу, а осврнула се и на разлику у годинама са покојним супругом.

- Мој муж и ја… Мој Нека и његова Мица. Све што смо имали да кажемо рекли смо једно другом за живота земаљског, не за друштвене мреже и за јавност. У овом посту неће бити никакве патетике јер то није наш стил. Само ћу вам рећи да сам захвална Богу што нас је спојио и што смо доживели да смо једна душа у два тела. Ретке су такве љубави, али постоје. Заједно одавде до вечности! - написала је она и додала:

- Фасцинантно ми је било рачунање разлике у годинама између нас двоје, остављам математичарима да рачунају и даље. Ми смо познати по томе колико нас интересују туђа мишљења и причице, наше је било да будемо то што јесмо и ми смо своје жеље и снове испунили. Чаршијски џукци и џукелице остављам вам да развијате филмове у својој глави јер ви знате све, пуштам вас и да правите сензације баш сте ме фино забавили својим причама. Сладите се оним што ви мислите, верујем да вам је тако лакше, а ми волимо да помажемо људима и да олакшавамо туђе бриге и проблеме.

- Што се тиче мог посла, певања, настављам даље где смо стали. Припремили смо свашта нешто ново, али отом потом… Знам да има много вас који волите мој досадашњи рад, и због ваше подршке и љубави враћам се и настављам! Видимо се и на свим заказаним весељима и наступима! Све ћу вас испоштовати јер заслужујете! Живим и певам за мог Небојшу, моју подршку, мог идола и вечну љубав! Јачи смо од судбине!!- поручила је фолкерка.

(Блиц)