Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/tirorere0/ Zadruga

ИВАН ПРЕТИО САМОУБИСТВОМ: Јелена се иселила из стана

Извор: Нпортал

22.07.2024.

11:49

ЈЕЛЕНА Илић Маринковић је привукла пажњу у ријалитију тако што је преварила Ивана Маринковића са задругаром Урошем Рајачићем.

Јелена Маринковић и Иван Маринковић су гостовали у емисији "Народ пита" у којој су обоје износили интимне детаље њиховог живота. Чак је било тренутака када је Иван рекао да ће се убити.

BloombergAdria.com

 

Између Ивана и Јелене биле су тешке расправе које нису јењавале:

- Он је мени претио кад год би се свађали да ће да се убије ако га оставим. Знала сам да то говори у афекту и да од тога нема ништа - говорила је Јелена својим пријатељима, како преноси "Скандал". 

Јелена је признала да се иселила из стана у ком је живела са Иваном:

- Моја пријатељица је покупила све ствари из тог стана, отишла је и узела. Остале су неке ситнице које могу и да се баце, које мени ништа не значе, међутим, остао ми је и сат. Надам се да ће ми га вратити. Била сам неколико дана код другарице, а сада живим у једном јако мирном месту Београда где нико не зна ни где сам, ни шта сам - прича Јелена.

- Од помирења са Иваном нема ништа, надам се да ћемо се споразумно развести. Што се Уроша тиче, ништа не могу да кажем, нити гарантујем. Можда сам била брзоплета кад сам изјавила да ме је искористио, али не искључујем ништа, мада о мушкарцима тренутно не размишљам - изјавила је Јелена Маринковић за "Пинк".