Извор:Фото: Cheshire Police, Shutterstock

МУЖА ПОЛИЛА КИПУЋОМ ВОДОМ Ево и што - умро у најгорим мукама

Извор: Нпортал

22.07.2024.

17:00

ИМЕ Коринe Смит многи повезују са женом која је одлучила да свесно жртвује себе због терора који су преживела њена деца, док је други ипак зову бескомпромисном убицом.

Коринa је осуђена на минимум 12 година до доживотне казне јер је бацила врелу воду са шећером на свог мужа док је спавао након чега је он умро у најстрашнијим мукама. Међутим, огроман број људи потписао је петицију да буде пуштена, оправдавајући њен чин.

Коринa је била обична жена из Енглеске. Имала је 59 година када је убила свог мужа који је имао 81 годину. Убила га је у њиховој заједничкој кући након што је сазнала да је њен муж сексуално злостављао њихову ћерку и сина.

Коринa је помешала 3 килограма шећера са кофом воде. Загрејала је то и када је прокључало све је сасула на мужа који је спавао. Врела вода је опекла његове руке и торзо. Када га је полиција затекла кожа је отпадала са његовог тела.

- Мајк је одведен у болницу где је пуне две недеље трпео страшне болове и на крају је умро - рекла је полиција и додала : "Та смрт је била болна и сурова".

BloombergAdria.com

 

Како је испричано током суђења, шећер који је Корина сипала у воду је оно што показује сву њену суровост.

- Вода се тако згусне и постане лепљивија, па пријања за кожу. Оставила га је у агонији - речено је на Коринином суђењу.

Она је иначе, сазнало се током процеса, након што га је полила врелом водом, отишла до комшија, чак девет кућа даље од њихове како би рекла шта се десило па је и то утицало на време доласка Хитне помоћи.

Корина је мужа напала, како је испричала, након што је сазнала страшну истину о ономе шта је урадио њиховој деци. Како се касније сазнало са суђења она је била уверена да је муж силовао њиховог сина, али и њену ћерку коју је имала из претходног брака.

- Ми не можемо да кажемо да ли су ове оптужбе на рачун Мајкла Бејса истините или не, али је тужилац признао да оне постоје и да је Корина била убеђена да су тачне - испричао је њен адвокат за "The Sun".

Иначе, Коринин син Крег је извршио самоубиство.

Био је узнемирен пре смрти и био је у затвору због озбиљног напада. Испричао је мајци да је човек кога је напао био педофил и да га је сексуално додиривао. Дан пре смрти био је смиренији и рекао је: "Мама, он је педофил", сазнало се касније на суђењу.

Тужилац је на суђењу тврдио да је знала тачно шта ради.

- Тврдимо да је намеравала или да убије Мајкла или да му нанесе озбиљну повреду, па је крива за убиство - тврдио је тужилац иако је Корина испричала другачију причу.

- Само сам "пукла" и била сам тако емотивна, нисам деловала из освете - рекла је она полицији.

Она је побегла из куће након напада и рекла комшији неколико кућа даље: "Много сам га повредила, мислим да сам га убила." Позвана је хитна помоћ и полиција је такође стигла на лице места.

Када су га затекли успео је да каже полицији само једну реченицу: "Само желим да умрем".

(Блиц)