Извор:Фото: Танјуг/АП

ОЧАРАВАЈУЋЕ: Ретка фотка Меланије Трамп у бикинију (ФОТО)

Извор: Нпортал

22.07.2024.

17:12

МЕЛАНИЈА Трамп, некадашња прва дама Америке, у шестој деценији изгледа никад боље.

Меланија се никада није борила са вишком килограма, на њеном лицу нема трагова старења, облине су јој извајане боље него год много млађих девојака.

Како јој све то полази ра руком?

Прва дама се фокусира на воће због витамина и минерала које жели да унесе у своје тело. Меланија је још 2012. године рекла у једном интервјуу да свако јутро почиње са смутијем који има "пуно витамина". Повремено га замени нечим другим, као што је овсена каша. Воли да грицка воће (али признаје да понекад уместо тога бира чоколаду), иако је не признаје да има неку посебну исхрану.

BloombergAdria.com

- То није дијета, само волим да једем здраво јер се осећам боље и имам више енергије, рекла је и нагласила:

- За одржавање форме потребно је много времена. Морамо да бринемо о свом телу, да обратимо пажњу на нашу исхрану, да се фокусирамо на вежбање у одређено време сваког дана, итд. Али с озбиром на њен распоред, она вероватно нема много времена да брине о свему томе.

Меланија наводно ради мале ствари да би остала у форми - вежбе које може да ради док ради нешто друго. Према Инсајдеру, она неколико дана хода по својој канцеларији носећи тегиће за глежњеве као начин да вежба без жртвовања додатног времена које би требало да проводи радећи друге ствари. Ти мали напори могу изгледати као да не чине много, али временом могу значајно побољшати нечије опште здравље.

Пилатес јој је омиљен

Једина вежба за коју Меланија увек нађе времена је пилатес. Један од највећих разлога зашто је научила да се ослони на ову методу вежбања (пилатес са малим утицајем побољшава флексибилност и јача мишиће) је тај што она то може да ради из удобности свог дома.

BloombergAdria.com

Такође, не захтева практично никакву опрему за вежбање, што јој је важно ако путује и нема приступ теретани. Бивша прва дама такође воли да се с времена на време креће, а уз то игра тенис.

Себи је на првом месту

Иако јој је распоред вечито пун, она се побрине да ипак нађе времена да се фокусира на себе. Једном је рекла да ју је мајка увек подсећала да је важно одвојити време и опустити се, а она се и даље труди да то уради, чак и када је била у Белој кући.

(Стил)