Извор:Фото: Профимедиа

ПОСЛЕ 10 ГОДИНА: Откривени детаљи Јецине и Нолетове свадбе

Извор: Нпортал

23.07.2024.

19:54

ПЕВАЧИЦА је објаснила како је све било на високом нивоу, те да се мислило на сваки детаљ...

Новак и Јелена Ђоковић венчали су се 2014. године на Светом Стефану, а све је било организовано у строгој тајности и са високим мерама обезбеђења.

Тек по неки детаљ успео је да исплива у јавности и то углавном након што је свадба завршена.

Сада, десет година касније, певачица Александра Дабић открила је како је управо она певала Ђоковићима и са јавности поделила неке од занимљивости са овог славља.

- Тада сам радила са бендом који је био њихов познаник. То је било све у строгој тајностим потписали смо и уговор да не смемо да се сликамо тамо и тако. Два дана смо били тамо, у Бечићима. Имали смо и хаљине које су шили по нашој мери како не бисмо много штрчали. Био је добар бакшиш, било је фантастично, рекла је певачица за "Морава" подкаст.

BloombergAdria.com

Певачица је објаснила како је све било на високом нивоу, те да се мислило на сваки детаљ:

- Први пут сам јела предјело које данас чешће виђамо, био је кавијар, пршута, необична декорација са вођем, заиста фантастично, присетила се она.

BloombergAdria.com

Свадбено весеље организовано је између милочерске и Краљичине плаже, испод великог бора на платоу поред Виле Милочер. После венчања званице су прешле у башту Спа центра у залеђу Краљичине плаже где су постављени шатори.Венчање је одржано у специјално направљеној мермерној куполи. Након првог брачног пољупца присутне званице су аплаузом наградили младенце, а Јелена је потом бацила бидермајер.Сватови су након тога прешли у башту где је настављено са слављем.

(Курир)