Извор:Фото: Профимедиа

ЉУБИЛА ЈАРИЋА, А САДА: Лима не крије симпатије према Новаку

Извор: Нпортал

24.07.2024.

12:56

СЛАВНА манекенка Адријана Лима у више наврата је причала колико је одушевљена потезима чувеног тенисера Новака Ђоковића.

Након растанка од Марка Јарића, Адријани Лими је Србија свакако остала у срцу, те је често можемо видети како на спортским такмичењима навија за нашу земљу заједно са ћеркама.

BloombergAdria.com

Она је такође веома блиска пријатељица са Аном Антић, ћерком легендарног српског тренера и некадашњег фудбалера Радомира Антића, а неретко оставља коментаре и лајкује слике Марковој рођеној сестри Тамари на мрежама.

Лепа Бразилка је такође свим срцем уз нашег најбољег спортисту, и то не крије.

BloombergAdria.com

- Знате, под број 1, ја сам велики фан Новака Ђоковића. Удата сам за српског кошаркаша, и он је велики фан. Сјајно је видети да подржава своју земљу, да му је стало до деце и да ради тако добар посао у помагању деци на много различитих начина. Много сам поносна на њега - рекла је једном приликом Адријана, а снимак се поново дели на друштвеним мрежама.

"Ова жена је наш највећи национални губитак", гласио је коментар са мреже "X" за бившу спрску снајку како је мнго зову.

BloombergAdria.com

Адријана је својевремено била у браку са Марком Јарићем, са којим има две ћерке.

Ђоковић, иначе, тренутно борави у Црној Гори, где се спрема за предстојеће Олимпијске игре, на којима пуца на златну медаљу. У овој земљи редовно тренира, а огромна армија фанова чека сваки тренутак да се слика са њиховим идолом, који их увек максимално испоштује.