Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

ЈК БРУТАЛНA: "Балканске звезде лепиш новчаницама од 50€"

Извор: Нпортал

24.07.2024.

16:10

ПЕВАЧИЦА је осудила бројне колеге...

Јелена Карлеуша, након што је одржала сјајан наступ у Будви, загрмела је на Инстаграму.

- Светска музичка индустрија је одавно престала да буде само музика, апетити публике су одавно поставили светски стандард веома високо. Светске звезде које имају бруталан певачки таленат и велике хитове, увек имају и концепт и идеју сваког албума, костиме и кореографије и спотове и модни израз и сценографије и специјалне ефекте на концертима и све друго што це публици дати утисак великог труда и улагања - написала је Јелена и наставила:

- Њихови извођачи поред апсолутног музичког талента имају и тим људи који осмишљава паковање и идеју свега онога што се зове надградња нечијег талента. Све у циљу задовољења огромних апетита и очекивања публике. Балкан је по том питању и даље светлосним годинама иза светског стандарда, за разлику од светских звезда. Балканске звезде можеш и да лепиш новчаницама од 50€ по челу и деколтеу, а концерте праве и полуглуве масне трбушне играчице са две прскалице уз звуке Таџикистана и плејбек репери са лажним сатовима и купљеним прегледима - написала је Карлеуша.

BloombergAdria.com

- Никада нисам припадала таквом Балкану и читаву каријеру се трудим да променим правила која код нас владају. Сматрам да сам изузетно допринела озбиљном померању граница у музичком послу на нашим просторима и да сам на себе преузела тешку улогу храброг иноватора који може да издржи успоравање и оспоравање средине. Време ће показати какав сам траг оставила у мојој борби - закључила је певачица.

(Курир)