Извор:Фото: Н. Скендерија/Архива Новости

ХОРОР НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Пронађен леш

Извор: Нпортал

24.07.2024.

22:04

ПЕНЗИОНЕР С. Л. (68) нађен је мртав у стану зграде у Новом Београду, а тело је нашла полиција коју је први комшија алармирао зато што данима није видео С. Л., а из његовог стана је почео да се шири непријатан мирис.

- Прво смо осетили у ходнику на нашем спрату непријатан мирис. Комшија и ја смо најпре помислили да је угинула птица негде код прозора, па смо га затворили иако нисмо видели мртву птицу. Мислили смо да ће смрад престати, али и после тога је смрад наставио да се ширио зградом, а допирао је управо из стана преминуло С. Л. - испричао је први комшија пензионера на Новом Београду.

Осамио се

Он додаје да је комшију последњи пут видео прошлог петка. Тада су се, како каже, само поздравили и наставили својим путем, с обзиром на то да ни раније човек није много комуницирао ни са ким.

- Комшија се доселио овде недуго након што је сазидана зграда, живео је с родитељима, али они су убрзо умрли једно за другим. Тада се повукао и осамио. Од супруге се развео, а и са сином није био у добрим односима - каже комшија.

Он додаје да несрећног човека годинама нико није обилазио.

- Он се није дружио са другим комшијама, поздравио би свакога на ходнику и то је све... Штавише, повукао се потпуно и живео је као вук самотњак - додао је он.

С. Л. је, како се сазнаје, живео од пензије, а комшије су га сретале само када је излазио због набавке. Приликом последњег сусрета, како кажу, чинило им се да је оронуо више него иначе.

- Видело се да је доста пропао, а и све теже се кретао - испричао је наш саговорник.

Према речима комшија, син несрећног пензионера појавио се када му је потац преминуо.

- Био је повучен, али ово је велика грехота, да овако заврши без игде икога, а још је већа туга да се чланови породице појаве када некога више нема - испричао је комшија.

Нисам имао снаге да уђем у стан

Тело преминулог С. Л. је послато на Институт за судску медицину где ће бити одрађена обдукције, те ће се више знати о томе од чега је несрећни мушкарац преминуо.

Комшије кажу да је у последње време смрад из стана преминулог пензионера постајао је све непријатнији, због чега су и посумњали на најгоре.

- Откад је остао потпуно сам, повремено је из његовог стана допирао чудан мирис, очигледно због нехигијене. Како је старио, све мање је марио за то, али и поред тога што је увек непријатно мирисало, последњих дана постало је све горе, па смо схватили да се нешто догодило. Полиција је имала шта и да види приликом уласка - каже овај човек и додаје да он није имао снаге да улази у стан из страха што је претпостављао како може затећи несрећног човека.

(Курир)