Извор:Фото: АТА имагес, Фејсбук принтскрин/Nataša Milovanovic

БИО ОЖЕЊЕН ВОДИТЕЉКОМ РТС-А: Бобу заволео док је био у браку

Извор: Нпортал

25.07.2024.

09:44

ВОЈИН Ћетковић и Слобода Мићаловић важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, а мало ко зна да познати глумац иза себе има још један брак.

Наиме, Војин је давне 2001. стао на луди камен са водитељком некадашњег Трећег канала Наташом Миловановић, која је у то време водила ауторску емисију "Водићу те, само реци где".

Брак Наташе и Војина није потрајао, а глумцу се свидела 10 година млађа колегиница Слобода Мићаловић.

BloombergAdria.com

- Сећам се првог тренутка када сам је угледао, снимали смо 'Зону Замфирову', а она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су већина њих биле клинке. Прошло је неколико дана снимања, позвао ме је сниматељ да дођем да погледам нешто. Видео сам је као неко ко ће вероватно да снима, нисам је посматрао као лепа је или на неки други начин. Тада сам је први пут запазио. Не могу да кажем да је била први пут одушевљена када ме је видела, али се смекшала.

Наиме, у то време обоје су имали партнере, а љубав између њих се родила постепено, из блиског пријатељства. Глумац и глумица су се додатно зближили током снимања другог заједничког филма "Пљачка Трећег рајха", када су почели интензивније да се друже.

Доста се писало о Наташи када је ставила тачку на брак са тада најперспективнијим младим глумце за којим су све жене луделе. Наводно, кратко је била у вези са Гораном Питићем, некадашњим министром у Влади Зорана Ђинђића, иначе доктором економских науке, који се може похвалити веома занимљивом и необичном животном причом.

На вечну љубав заклели су се 12. маја 2008. у „Цркви Василија Острошког“ на Бежанијској коси. Она је имала 26 година, а он десет више. Кумови су им били колеге и најбољи пријатељи, Никола Ђуричко и Наташа Нинковић.

Пар је у срећном браку већ више од деценије и по, а разлика у година у њиховом случају се испоставила као пун погодак.

BloombergAdria.com

- Имам ту срећу да је Војин старији десет година и у односу на мене много је мирнији и сталоженији. Он је тај који често смирује неку ситуацију. Живиш са цимерком па се посвађате, камоли са супругом у браку. Наш брак је стабилан, благо је напет и узбудљив, а ја то волим. Да је другачије, било би ми досадно - рекла је глумица једном приликом.

Наташа је, иначе, недавно боравила у Београду и тада је уживала у друштву Марије Килибарде и Ирине Вукотић, а Ирина је фотографију из изласка поделила на друштвеним мрежама.

- Мени је ово савршена фотка. Она из које исијава емоција. Волим - написала је Ирина тада, а Марија Килибарда је одмах одговорила:

- Да ли си икадааа мене вољела, као тебе ја, да ли си икада. Какво дивно вече и какви дивни ми у њему - написала је Килибарда.

(Блиц)