Извор:Фото: Инстаграм принскрин/darabubamara_official/slobaradanovic

"ЧЕКА ГА ЕЛИТА 8, ТАМО МУ ЈЕ МЕСТО": Дара поткачила Слобу

Извор: Нпортал

25.07.2024.

10:41

МЕДИЈСКИ рат између некадашњих пријатеља, Даре Бубамаре и Слобе Радановића не престаје.

Дара Бубамара и Слоба Радановић су били добри пријатељ, а онда је свађа настала због песме "Инфаркт душе", за коју Дара истиче да је њој била намењена. Нетрепљивост међу њима траје неко време. 

Међу колегама су пале тешке речи, а певач је недавно, за београдске медије изјавио да се разочарао у старију колегиницу, те је мишљења да је Дара искористила тај догађај да би себи подигла популарност: 

Дари је то засметало, па је у љутитом стилу упутила поруку певачу:

- Балвану пукао албум и пукла му каријера, па се качи за мене. Колико сам ја таквих дочекала и испратила за 30 година каријере... Чека га "Елита 8", можда се и дигне. Тамо му је и место! - била је кратка Дара Бубамара.

Подсећања ради, Слоба је дао своје мишљење у вези Даре Бубамаре: 

- Дара и ја се нисмо чули, наравно. Нема ни потребе за тим. Покушавао сам да спустим лопту пар пута, она је терала своју причу, негативну. Нисам знао да је њој нуђена та песма. Не осећам се кривим. Дара ме је мало разочарала. Вештачки је све направљено, не знам који је разлог, вероватно је хтела да дигне себи популарност на много глуп начин. Не бих јој пришао да јој се јавим уколико бих је видео негде, нема потребе, кад говори тако ружне ствари о мени - рекао је Слоба Радановић за Блиц.

#ВИП #Дара Бубамара #Слоба Радановић #рат Слоба Радановић и Дара Бубамара