Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/natasamaza

ПРВА ПРОМЕНИЛА ПОЛ: Муж јој је извршио самоубиство

Извор: Нпортал

26.07.2024.

11:13

ПЕВАЧИЦА Наташа Маза је прва признала да је променила пол.

Чувена певачица је ушла у жижу интересовања када су причали да је у вези са бодибилдером Лепомиром Бакићем.

Потом је због њега ушла и као гост на најпопуларније имање у Лисовићима, у склопу ријалитија "Фарма", али је он неколико пута одбио да прича са њом. 

Наташа је неколико пута истицала да јој је пре него што је променила пол, били јако тешко, имала тешке ситуације али да сад уме да живи сада. 

Певачица је веома активна на друштвеним мрежама и можемо видетикако изгледа. 

Есад Максимовић, покојни супруг наше певачице и бивше ријалити учеснице Наташе Мазе, извршио је 2. јула 2023. године.

Певачица се након самоубиства супруга огласила и испричала колико јој је тешко.

- Сломљена сам од бола! Завијена у црно сваки дан сам код њега на бежанијском гробљу. Ништа није слутило на трагедију, не могу да се помирим са чињеницом да га више нема... Чули смо се у 18 часова, рекао је да ће се јавити пре него што легне. У 18:10 је скочио кроз прозор. Знам да ме чека и то ми је једина утеха - навела је Наташа тада, те додаје да је имала идиличан брак са својим партнером:

- Наш однос је био савршен, били смо 12 година у браку, ускоро би нам била 13. годишњица. Имали смо многе планове, а нисмо успели да их остваримо. Сећам се последњих речи које ми је рекао, никад их нећу заборавити... Рекао је: "Љубави, волим те пуно, па и више од тога..." И прекинуо везу. Тад сам последњи пут чула глас свог супруга - закључила је певачица кроз сузе.

(Ало)

#ВИП #Наташа Маза #промена пола Наташа Маза #муж Наташа Маза