Извор:Фото: АТА имагес

"ПРЕБИЈЕ ТЕ, ИСТИ МОЈ ОТАЦ": Рудан трпела насиље од мужа

Извор: Нпортал

26.07.2024.

11:32

КЊИЖЕВНИЦА Ведрана Рудан је позната јавности по својој искрености која је невероватна. Не устручава се да каже оно што мисли у очи саговорнику.

Нажалост, живот књижевнице није одувек био идиличан. Благовремено признала је да је доживљавала насиље од свог првог мужа: 

- Први мушкарац који је испуњавао естетске критеријуме, рамена толика, бокови оволики, коса таква, осмех очаравајући, очи такве, е, ти си тај. Сигнале друге нисам желела да видим. Мој први муж је био мој тата, само у другом облику и много гори, много перфиднији, много лукавији - рекла је Ведрана, па наставила:

BloombergAdria.com

- Један дан пљуска, други букет цвећа, сигурни психопата. Била сам збуњена као и све злостављане жене, јер данас те пребије, а сутра ти донесе букет цвећа и каже ти: "Немој ме провоцирати, па ће бити све у реду" - открила је о првом мужу Ведрана Рудан својевремено.

Ведрана је изјавила да је свог другог мужа који је од ње млађи осам година и адвокат је упознала док је била у браку. Због те афере је окончала први брак. 

Данас је у срећном браку са осам година млађим адвокатом Љубишом Драгељевић са којим живи у Ријеци, у кући старој 400 година.

- Љубиша ме је научио толеранцији. Променио ме набоље. Заљубили смо се у једној продавници у Улици Матије Гупца. Он је себи куповао љубичасте ципеле, а ја сам гледала у љубичасту торбу. "Супер је торба", рекао је. Годинама ме нико не види. Одушевила сам се. "Твоје су ципеле лудило, која случајност, исте су боје као моја торба." "Најбоље би било да их и ти купиш, па да ходамо кроз живот истим кораком."Капирате? Која добра база. Па, да ходамо кроз живот истим кораком. Отишли смо код њега на пиће, остало је историја.

(Блиц)