Извор:Фото: Ј. Ћосин, Јутјуб принтскрин/Slavisa Vujic

ПЕВАЧУ ИЗГОРЕЛА КУЋА НА КОСМЕТУ: Сумња да је пожар подметнут

Извор: Нпортал

26.07.2024.

15:47

Певачу Славиши Вујићу изгорела је кућа на Косову и Метохији, а како каже, сумња да је пожар подметнут.

Његов породични дом налази се у у Косовској Витин и селу Врбовац. Популарни певач последњих осам година није био у свом дому, а инцидент се догодио деветнаестог јула.

- Тачно је, десио се пожар. Мислим да је подметнут. Ја сам се ноћас вратио са Косова и Метохије, али паљење се десило 19. јула ноћу. Не могу да грешим душу да кажем на кога сумњам, било би нечасно. Можда је наручено.

Ја тамо не живим, а кућа је моја породична. Да је пламен био јачи изгорела би цела улица. Мени је то јавио брат од стрица у суботу ујутру, а ја сам отишао у понедељак јер сам овде имао договорене наступе, па нисам могао одмах да одем. На лицу места сам био у понедељак ујутру и имао сам шта да видим - рекао је Славиша и додао:

BloombergAdria.com

 

- Изгорео је дневни боравак. Штета је велика. Све мора да се реновира и онда је то дупли трошак. Шта да радим, једва сам издржао. Морао сам да пијем табалете за смирење. Сва срећа да није било жртава, али да се ватра проширила, могло је да захвати и друге куће. Ту су све старији људи и све је то могло да изгори.

(Курир)