Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Nikad nije kasno, Shutterstock

НАШ ПЕВАЧ У НЕСРЕЋИ ИЗГУБИО СИНА: Због туге напустио певање

Извор: Нпортал

26.07.2024.

17:45

СНОВЕ и жеље певача и некадашњег учесника шоуа „Никад није касно“, Божидара Стаменковића прекинула је саобраћајна несрећа у којој је изгубио најстаријег сина Александра, након чега је ставио тачку на своју музичку каријеру.

Миран живот и успех у споту и музици није значио ништа када му је породична трагедија променила живот и вољу за истим.

–  Никад нисам престао да слушам музику, али сам због смрти свог сина престао да певам. То је било јако болно и тужно, али живимо са тим, туга је и даље у срцу– испричао је Божидар својеверемно за Гранд.

Дуго је размишљао да ли заиста да се пријави за такмичење јер није био сигуран да ли поново може да пусти глас, али су га синови наговорили, и нису погрешли јер је својим гласом пробудио најдубље емоције код публике.

– Једног дана кад пођем Господу на исповест, ја ћу ово вече понети са собом мени и мом сину. Да ми ово неко не украде, ја сам кренуо са сцене – рекао је такмичар након појављивања у емисији, када је признао и како му је подршка супруге изузетно важна.

BloombergAdria.com

 

– Толико позитивних речи које излазе из ње нама је дало снагу да се све овако деси у емисији. Волите се људи јер без љубави и песме ни живота не би било – рекао је певач у једном интервјуу за Гранд.