Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/dajkovic

"БАУЉАЈ У СВОМ СЕЛУ": Председник у ЦГ жели забрану Деспића

Извор: Нпортал

27.07.2024.

10:19

РЕПЕР Драгомир Деспић Десингерица изазвао је велику пажњу својим наступима на црногорском приморју, након чега је морало да реагује Министарство Црне Горе, али и председник "Слободне Црне Горе" Владислав Дајковић.

Владислав је био јасан, сматра да Драгомир Деспић Десингерица лоше утиче на омладину и да је неопходно што пре реаговати како то не би превазишло све што је до сада виђено. 

Дајковић је све објаснио на свом Инстаграм профилу. Већина пратиоца се слаже са председником. 

- Тај човек је дао себи толико за право, да понижава нашу омладину, да им пљује у уста, да их удара патиком по глави и да их вређа на разноразне начине, а да они уживају у томе. Колико год то деловало као уметничка слобода, као можда нешто што прија омладини, будите сигурни да није тако - навео је политичар, између осталог.

- Што се тиче главног града, тај човек овде више неће певати. Да не заборавим: Десингерице, можеш ти пијан и дрогиран да бауљаш и ћарлијаш колико хоћеш у свом стану, својој кући и у свом селу, али овде више нећеш! - закључио је Владислав Дајковић, цитирајући стихове поменутог репера.

Иначе, недавно се и Министарство културе и медија Црне Горе огласило поводом Драгомирових наступа, изражавајући велику забринутост због утицаја које репер има на младе људе који посећују његове концерте.