Извор:Фото: АТА имагес

БАРБАРА БОБАК СЕ УДАЈЕ? Добила букет и специјалну поруку

Извор: Нпортал

27.07.2024.

19:44

Барбара Бобак је добила занимљиву понуду на једном наступу

 Млада певачица Барбара Бобак, прокоментарисала је бројне актуелности, те открила да ју је запросио један младић на наступу.

- Шарамо, тако сезона иде, данас смо ту, сутра и прекосутра смо у Македонији, па се онда враћамо у Црну Гору, затим идемо у Босну, па у Пожаревац, а онда поново у Црну Гору, потом у Неготин и тако, правимо путешествије - рекла је певачица.

Барбару је публика прозвала краљицом црногорског приморја, те је открила какви су утисци наступа.

- Хвала им, хвала им. Па одлични, то ми је био други пут са проширеним саставом бенда, било ми је лепо, цео тим је био ту и ново је неко искуство наступати у тако великом простору. Ја сам задовољна и једва чекам други. Имала сам велику трему, баш јако. То ми се давно није десило, почела сам да се тресем буквално, али изгурала сам. Кад сам стала испред бине, онда ми је све било лакше много.

Млада звезда је открила да ли јој се јавио дечко који јој је послао цвеће са поруком на поменутом наступу, а у истој је алудирао да ће се венчати.

- Добила сам цвеће, али није се јавио господин Осмица - истакла је она.

Иначе, Теа Таировић је била на наступу Бобакове, а певачица је сада открила шта јој је рекла након истог у бекстејџу.

- Рекла ми је да је поносна на мене. Причале смо нешто везано за посао, али не могу још да откривам то. Нешто ће се десити, само ћу