Извор:Фото: Профимедиа

ВЕРНОСТ ИМ НИЈЕ СКЛОНА: Знаци који највише варају

Извор: Нпортал

27.07.2024.

20:23

Анализа прељубника је показала која два знака хороскопа су најсклонија превари

Најпопуларнији британски сајт за упознавање „ИллицитЕнцоунтерс“, анализирао је податке ожењених чланова и открио да Ваге најчешц́е варају своје партнере. Одмах после њих су Близанци, следе Јарчеви, док се чини да је Шкорпија највернија иако влада супротно мишљење.

Стручњак за везе и интимне односе на сајту „ИллицитЕнцоунтерс“ описала је како хороскопски знаци размишљају о превари:

Вага

Није ни чудо што су Ваге најневерније јер су веома љубазне и воле да се друже. Ако је Вага у вези или браку са особом која не проводи довољно времена с њом, сасвим је природно да ц́е потражити пажњу и дружење на другом месту.

Бик

Воле флерт и стално траже нека додатна задовољства и лепе ствари у животу. Бикови чак могу помислити да имају право на љубавну аферу, односно да задовоље потребу за оним што им брачни друг не пружа код куц́е.

Рак

Брижан је и заштитнички настројен према партнеру, али недостатак подршке од стране партнера може да га наведе да потражи утеху у туђем наручју. Иначе је веома миран, љубазан и воли да брине о другима, а веома цени и када неко брине о њему. Може да вара ако осети да га партнер не цени.

Лав

Познати су по својој амбицији и потреби за моц́и и ауторитетом чак и када су у вези, и траже партнере који ц́е их подржати и помоц́и им да остваре своје циљеве. Лавови који преваре вероватно све пажљиво планирају да их не ухвате.

Девица

Девице су лојални романтичари на које се можете ослонити и воле да буду у вези, али им је потребно и време за себе. Девице ц́е вероватно преварити партнера када им веза не иде онако како су очекивале јер су идеалисти и све схватају превише к срцу.

Рибе

Оне су нежне и одане, али може им бити тешко ако емотивни партнер не разуме њихова осец́ања и не узврати им истом јачином. Превару не планирају нити иницирају. Ипак, Рибе су природно стидљиве па је вец́а вероватноц́а да ц́е бити верне.

Ован

Авантуристички Ован воли да буде главни у вези и има тенденцију да се спонтано заљуби. Иако је мање вероватно да ц́е преварити, када осети да његов партнер физички и емоционално није у стању да га прати, то је могуц́е. Он је неверан обично из фрустрације што партнер није у стању да испуни његова очекивања.

Стрелац

Стрелци су независни и веома искрени, па нец́е тражити аферу чак и ако су несрец́ни, вец́ ц́е једноставно прекинути везу. Стрелац је такође познат по томе што је забаван, оптимистичан и разигран. Иако увек тражи авантуру, вец́а је вероватноц́а да ц́е на време раскинути са неким са ким није задовољан.

Водолија

Водолијама је потребна ментална стимулација од стране партнера, а то им је често важније од страствене везе. Мало је вероватно да ц́е преварити партнера, јер ц́е Водолије покушати прво да поправе однос ако је на климавим ногама.

Шкорпија

Шкорпије су тврдоглаве и одлучне и радије ц́е покушати све да веза успе него да варају. Ако тражите лојалност, Шкорпија је највернији знак зодијака, према овој анкети. Веома је страствена, упорна, па је одличан избор за везу или брак.