Извор:Фото: Амир Хамзагић/АТА имагес, Матеја Станисављевић/АТА имагес

ТИКА: "Немам куд, оставили су ме у огромним дуговима"

Извор: Нпортал

28.07.2024.

14:08

ФИНАНСКИЈСКИ проблеми Тихомира Станића довели су глумца до психолошке провалије о којој је својевремено причао за медије.

Наиме, у жељи да продуцира филмове, глумац је 2008. године, ушао у продуцентске воде, те је кренуо да се задужује. Имао је обећање битних људи из света културе да ће му сви трошкови бити рефундирани стога је себи дао одушка и није постављао питање новца. Тек када је све стигло на наплату, а они који су финансијску потпору обећавали нестали, глумац се ухватио за главу. Ипак, тврди да се само око једног каје.

BloombergAdria.com

- Никада се нисам покајао што сам продуцирао филмове. Они ме својим квалитетом квалификују да наставим да се бавим темама које су ме одабрале. Кајем се што сам веровао људима који су ми обећали помоћ и онда ме оставили у огромним фнансијским проблемима. Филмску продукцију сам напустио зато што сам тешко долазио до новца, а лако га трошио. Нисам никоме никада смањио хонорар који је био уговорен, а нисам добијао обећане паре. Једноставно, упао сам у провалију. И даље срећем оне којима сам остао дужан, лоше ми је због тога, али ме утеше тиме што се не љуте на мене. Изгледа да схватају да нисам узео себи и да их нисам преварио. Дугове им враћам од хонорара и као промотер једног производа. Пропаст на једном плану схватио сам као прилику да много више успем и радим на другом плану и да ту нађем неки баланс, равнотежу и смисао живота. Да исправим све где сам погрешио, с друге стране, мислим да је много боље бити преварен него преварити - рекао је Тика, којем је у најтежем животном раздобљу пуно помогла подршка ћерки Милене Хане и Софије Нађе.

BloombergAdria.com

- Оно што је неоспорно јесте то да ми оне својом природом, радошћу и љубављу помажу да сачувам оптимизам и веру да све оно што радим ипак има смисла - изјавио је својевремено.

(Story)