Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/womenofthe_90s

ПАМТИМО ЈЕ КАО НАЈЛЕПШУ ГЛУМИЦУ У "ТВИН ПИКСУ": Ево како данас изгледа Шерилин Фен (ФОТО)

Извор: Нпортал

06.09.2021.

15:37

ШЕРИЛИН Фен је у култној серији "Твин пикс" која се приказивала деведесетих година, била запажен лик што због глуме што због њене лепоте. Љубитељи ове телевизијске приче памте је по лику Одри Хорн.

Шерилин је рођена у Мичигену, одрасла је у породици музичара, а због жеље да што пре постане глумица напустила је средњу школу.

Након "Твин пикса" глумила у више филмова, попут "Оф Мице анд Мен", "Рубy", "Боxинг Хелена", "Руде Аwакенинг", "Тwо Моон Јунцтион" и "Liz: The Elizabeth Taylor Story" у коме је глумила Елизабет Тејлор на коју веома личи.

Глумица је за поменуту улогу била номинована за две значајне награде, за Златни глобус и за награду Еми.

Звезда култне серије Дејвида Линча у којој је тумачила заводљиву и кокетну џепну венеру из америчке провинције, последњих година посветила се духовном развоју о чему сама сведочи речима да је њена библиотека сваким даном богатија за неколико наслова.

Упркос томе што и даље ради пуном паром, снима једнако успешно за филм и телевизију - посебно је запажена њена улога у серији "С.W.А.Т". Шерлин Фен одбија да се приклони хоиливудском тренду естетских захвата због кога су неке њене колегинице и вршњакиње (Никол Кидман, Мег Рајан, Деми Мур) изгубиле препознатљиве црте лица.

Глумица је после ове серије остварила низ улога, а данас у 56. години и даље обара с ногу својим изгледом холивудске диве.

#Шерилин Фен #глумица Шерилин Фен #серија Твин Пикс #ВИП