Извор:Фото: Профимедиа

ХАПШЕЊЕ У НИКШИЋУ: Ударао доктора у амбуланти

Извор: Нпортал

29.07.2024.

07:09

ФИЗИЧКИ је нападнут доктор у Хитној медицинској помоћи у Никшићу, тако што му је М.П. (49) задао ударац у пределу главе, након чега је упућивао речи претеће садржине како овом доктору, тако и осталим запосленим у амбуланти.

Полицијски службеници су изашли на лице места и предузели активности из своје надлежности, те са догађајем упознали тужиоца у Основном државном тужилаштву у Никшићу који је квалификовао кривично дело и наложио да се М.П. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање и кривично дело угрожавање сигурности.

"Осим тога, у односу на догађај од 20. јула када су од стране више лица физички нападнути медицински радници у Хитној медицинској помоћи у Никшићу, а о којем смо благовремено известили јавност, обавештавамо Вас да је поступајући тужилац, након предузимања активности из надлежности полиције, те утврђивања свих чињеница и околности, квалификовао кривично дело насилничко понашање", наводи се у саопштењу УП Црне Горе.

Два пунолетна извршиоца – М.Ј. (47) и Н.Ј. (23) лишени су слободе, док је против малолетног лица поднета кривична пријава у редовном поступку.

(Блиц)