Извор:Фото: АТА имагес

"У СВАКОМ МОМЕНТУ НЕДОСТАЈЕ": Дарко се присетио покојног оца

Извор: Нпортал

29.07.2024.

09:09

ПЕВАЧ Дарко Лазић веома је волео свог оца. Сада је после дужег времена говорио о њему.

Фолкер је ппрво причао о својој деци, ћерци Лорени и сину Алексеју које је добио из претходна два брака: 

- Алексеј је сјајно, почео је да тренира фудбал, јако је хиперактиван. Најбитније ми је што се он и Лорена јако воле и што се добро слажу. Не, Алексеј је сваког понедељка и среде код мене, некада и другим данима. Скоро смо били на мору Каћа, Алексеј, Лорена и ја…Јако се лепо слажу, чак и Лорена ме некада замоли да питам Марину да Алексеј преспава код нас, када он није ту – рекао је.

Недавно је покренута и прича о његовој мајци Бранки и венчању са њеним изабраником Драганом. Дарко је открио у каквим су сада односима: 

- Ја сам први рекао њој после смрти мога оца, рекао сам јој да треба да настави свој живот даље и да ћу да је подржим. После три, четири године се појавио Драган с којим је Бранка у вези, ја сам подржао, све док се волите и чувате. Само ми је мало засметало када сам се ја провлачио кроз тај неки контекст. Ја сам рекао да воде свој живот и да раде шта хоће, али не преко мене, јер сам ја јавна личност и да се не провлаче преко мене. Нека буду заједно, ако је њима лепо, мени је још лепше. Ја сам с њим скроз океј, мало сам се био наљутио, рекао сам и њему то: „Немој да настављамо тако, да кваримо однос. Ако чекате дете, венчали се, не морају новине да пишу о томе, ви нисте јавне личности“. Моја мајка је мени све на свету и број један, она је моја светиња и биће ми увек најбитнија на свету, али имам права да кажем оно што ми засмета – изјавио је певач, па признао да му недостаје отац: 

- У сваком моменту ми недостаје отац и како време одмиче, све више и више. Мислио сам да како иду године да ће мање да ми фали, али баш иде контра. Много тога нисам стигао да му кажем, скоро сам имао сан, пробудио сам се и плакао као никад. Сањао сам покојног оца како се смејемо, смејемо и смејемо. Пошто ја имам ту грижу савест, прочитали смо да то значи да ти је покојник опростио што те то мучи, много ми је лакше када сам то прочитао. Највише ми је фалио за моју свадбу, знам колико ми је причао о томе и колико ме је терао да се женим, ту ми је баш фалио, али сам поднео то јуначки, нисам ни пио тај дан, јер би ме пукла емоција ионако сам преплакао своју свадбу. Сада ми је криво што смо се некада у животу свађали због глупости – рекао је Дарко.

Миљеник народне музике хе рекао неколико речи о данашњој пиблици, музици и о Драгомиру Деспићу Десингерици: 

- Мислим да је публика мало скренула с пута, отишла је у неком смеру где се не поштује права народна музика. За Десингерицу причаш? Мислим да дечко није крив, он је објаснио и обрнуо игрицу, људи који себи то дозволе, мислим да требају да иду код психијатра. Добра идеја за гибаницу, ја ћу следећи пут да понесем сланиницу да исечем. Једина песма која је мени, да је изашла скорије, а да је добра је од Јоване Пајић. Искрено, ја такву песму скоро нисам чуо, објаснила је са песмом. Лорена је пева на сав глас, ја нисам ни знао док Лорена није пустила, ја сам се одушевио…Мислим да код нас на естради има више ајкула, него у мору – рекао је он у емисији "Премијера викенд специјал".

#Дарко Лазић #ВИП #отац Дарко Лазић #мајка Дарко Лазић #Драган Пауновић венчање Бранка Лазић