Извор:Фото: АТА имагес/Профимедиа

ЛУКАС ХИТНО ПРИМЉЕН У УРГЕНТНИ: Познато стање певача

Извор: Нпортал

29.07.2024.

17:52

Певач је данас хитно примљен у Ургентни центар!

Аца Лукас је, како преносе медији, у здравствену установу дошао са температуром и осталим тегобама, због чега ће бити хоспитализован.

Иако је желео да избегне болницу, према речима очевидаца, Лукас је деловао малаксало:

- Пре пола сата сам га видео на улазу у Ургентни центар. Као сви грађани који су дошли да се пожале на здравствено стање и он је предао књижицу и сачекао у реду. Видело се да му је јако лоше. И поред тога он се љубазно јавио људима који су га поздравили. Лекари су га увели у ординацију и задржаће га на даље лечење - прича извор за "Курир" који се том приликом задесио на лицу места.

BloombergAdria.com

Подсетимо, он је наредном периоду отказао све наступе и концерте због нарушеног здравственог стања, а ову информацију поделио је његов менаџер и продуцент Саша Мирковић.

Он је открио и о чему се ради, те додао сви у наредних неколико дана из Ациног тима очекују његов опоравак.

- Поштовани, у име Александра Вуксановића и у име Хyпе продукције обавештавам вас да ће концерти Аце Лукаса у наредних неколико дана бити отказани или померени због његовог здравственог стања. Сви са нестрпљењем очекујемо његов брз опоравак и наставак турнеје. П. С. Да се не би спекулисало, ради се о високој температури изазваној јаком прехладом, јер је Аца у претходних 60 дана имао више од 30 наступа и пао му је имунитет - поручио је Мирковић.

(Курир)