Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/alesto

СТОЈАНОВИЋ СА "ТРАМПОМ И КИМОМ" Послао поруку:"Лобирам" ФОТО

Извор: Нпортал

29.07.2024.

18:47

ЈЕДАН ОД најпознатијих коментатора и спортских новинара Александар Стојановић налази се у Паризу одакле уживо извештава са Олимпијских игара.

Стојановић је често активан на друштвеним мрежама одакле са својим пратиоцима дели приче са својих путовања. 

Овај пут, познати спортски коментатор је имао интересантно друштво, будући да је у близини Тријумфалне капије наишао на мушкарце који неодољиво подсећају на бившег америчког председника Доналда Трампа и севернокорејског лидера Ким Џонг Уна.

- Лобирам - прокоментарисао је Аца заједнички селфи у шаљивом духу.

BloombergAdria.com

 

Чувени Аца Информација свакодневно се укључује из Париза, у који су ових дана упрте очи целог света.

Рођен је у Београду, а каријеру је почео током студентских дана, 1993. године, у програму Радио Индекса. Иако је дипломирао економију, спортски преноси били су већи изазов, а очигледно и већа љубав.

Како пише Википедија, писао је за часопис Темпо, да би се касније обрео на БК телевизији, где је радио преносе Премијер лиге и зарадио први медијски надимак – Аца Енглез. 

Други надимак, Аца информација, добио је јер је пажњу гледалаца скретао статистичким подацима и информацијама о играчима током утакмице. 

Спортској редакцији Радио-телевизије Србије придружио се 2006. године. Имао је ауторске емисије, али и кратак излет у забавни програм 2018, када је са колегиницама Драганом Косјерином и Кристином Раденковић водио Беовизију.

Иако је јавна личност, о Ацином приватном животу не зна се готово ништа. Додуше, шушкало се да је давних дана, док су обоје радили на БК телевизији, био у вези са Наташом Миљковић, али су то вешто крили од јавности.

BloombergAdria.com

 

Будући да га је лепа водитељка једном приликом позвала у своју емисију, верујемо да су остали у добрим односима.