Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/aishamian

ВРЕЛЕ АЛБАНКЕ ЗАПАЛИЛЕ ЦГ Оставиле студије да би биле славне

Извор: Нпортал

29.07.2024.

22:41

АЗРА и Ајша су пола Албанке и пола Пакистанке и често говоре о важности своје културе на својим различитим платформама

Азра и Ајша Миан (23) су младе америчке глумице, јутјуберке и инфлуенсерке, пакистанско-албанског порекла, које су познате на разним платформама друштвених мрежа, као и на стриминг платформи "Нетфликс".

Популарност су стекле захваљујући својим влоговима и изазовима на "MianTwins" и "Squared" "Јутјуб" каналима.

Пуних усана, истакнутих јагодица, неговане дугачке косе, бронзаног тена и извајаног тела, ове лепотице плене на свим својим фотографијама и у сваком видеу у којем приказују како плешу или липсинкују популарне песме. То је оно што их је и прославило.

Азра се огласила на свом "Инстаграму", рекавши да се тренутно обе налазе у Црној Гори и да им је хитно потребна препорука за добар салон где би могле да ураде свеж маникир.

Похвалила се новим сетом "милки" ноктију, а већ на следећем сторију похвалила се и како је пробала бурек, рекавши да је то "све што јој је требало у животу сада".

Азра и Ајша су своју каријеру јутјуберки почеле са 13 година, а њихов канал је пун видео-записа на тему "Get Ready With Me", питања и одговора и гомиле влогова о путовањима, тако да је јасно како су девојке прикупиле солидних 375 хиљада претплатника на платформи у почетку, да би та бројка порасла на милион.

Азра је и близу милион пратилаца на "Инстаграму", док је Ајша прешла ту бројку.

Одрекле се студија да би биле популарне на мрежама

Сестре су рођене Њујорчанке, али живе у Лос Анђелесу. Након што су завршиле средњу школу, близнакиње Миан су похађале Модни институт, али су на га на крају напустиле након прве године да би наставили каријеру на друштвеним мрежама. Док су још увек биле ученице, Азра и Ајша су се прославиле постављајући бројне влогове у којима су показивале своју одећу, како је то ићи у модну школу на Менхетну, похађати часове и како изгледа устајати у пет ујутру.

Азра и Ајша су пола Албанке и пола Пакистанке и често говоре о важности своје културе на својим различитим платформама. Иако су се девојке пре неког времена иселиле из породичне куће, њихова вера остаје важан фактор у њиховом животу. У свом подкасту, близнакиње су причале о прослави Рамазана у одрастању, свом искуству поста и како настављају своје празничне традиције док живе далеко од породице.

Слично томе, Азра и Ајша су отворено говориле и о томе како је било њиховим родитељима када су напустиле школу, преселиле се у Лос Анђелес и одлучиле да се баве друштвеним мрежама уместо да стекну дипломе.

- За моје родитеље је било јасно - не селиш се док се не удаш - рекла је Азра. Ајша је додала: "Некако су се помирили са тиме временом, на чему сам веома захвална јер понекад постоје породице у којима су родитељи можда, знате, мало затворенији или традиционални где не желе да буду отворени".

Азра и Ајша су пре летовања у Улцињу биле на Амалфи обали, на југу Француске, Ибици и у Дубаију.

(Она.рс)

#Близнакиње #Црна Гора вести #регион #регион вести #летовање у Црној Гори