Извор:Фото: АТА имагес

"Умрла је у 48. години, то је био шок за моју породицу"

Извор: Нпортал

30.07.2024.

11:13

ПЕВАЧ Милош Бојанић цело лето проводи на Црногорском приморју у Баошићима, крај Херцег Новог, где има вилу и брод који носи име Лела.

Брод је име добио по његовој покојној сестри Цвијети, коју су од милоште сви звали Лела. Била је две године млађа од Милоша и изненада је умрла.

- Рођена сестра ми је млада умрла, у 48. години. Она је била удата у комшилуку у Босни, у близини моје куће. Само је пала као покошена, не волим о томе ни да причам... То је био велики шок за моју породицу, моја мајка се никада више није насмејала откад се то догодило. Губитак сестре, ухх... Не знам како сестра воли сестру, али љубав сестре према брату је нешто најлепше на свету - рекао је једном приликом за домаће медије Бојанић, па додао:

- Од моје сестре имам три ћерке, оне су моја душа. У њима видим ту љубав и нежност коју мушко дете никада не може да ти пружи. Моја сестра је умела да седне код тате или мене, па нас љуби, мази, пружа нам љубав какву дечаци не знају... Није она мене волела више него ја њу, то је глупо говорити, али када она мене пољуби у око... И сада осећам тај пољубац, ту нежност.

BloombergAdria.com

 

Бојанић је често спомиње и увек каже да је њена смрт, дефинитивно, најтежи тренутак у његовом животу.

- Бол за мојом сестром никада неће проћи. Она се звала Цвијета, по нашој баки коју не памтимо, али ми смо је сви звали Лела. Она је само две године била млађа од мене. Једном је дошла да је водим код лекара, и седимо ми у чекаоници и прозивају три пута Бојанић Цвијету, ми седимо причамо и не констатујемо. Када се сестра раздрала: „Има ли овде Бојанића“, ми схватимо да она прозива моју Лелу.

BloombergAdria.com

 

Бојанић је доживео саобраћајну незгоду прошле године, након чега му је било угрожено и здравствено стање због повреде на скијању.

БОНУС ВИДЕО: