Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел, Н. Скендерија

ЛУКАС ПУШТЕН ИЗ БОЛНИЦЕ: Детаљи о стању певача

Извор: Нпортал

30.07.2024.

14:22

ПЕВАЧ је пуштен из Ургентног центра где је јуче хитно хоспитализован.

Аца Лукас јуче је хитно примљен у Ургентни центар са високом температуром и осталим тегобама, због којих је задржан на испитивањима. Према тврдњи добро обавештених извора, Лукас је имао температуру изнад 40, али и повишен ЦРП (протеин у крви који реагује растом у случају присутног акутног упалног процеса у организму).

Он је после обављених прегледа напустио Ургентни центар, а према информацијама који су се појавили у медијима, певач има проблема са бубрезима и простатом.

Певач се за сада није огласио на ову тему.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, пре него што је објављена вест да је Аца Лукас примљен у Ургентни центар његов менаџмент отказао је све планиране наступе.

- Поштовани, у име Александра Вуксановића и у име Хајп продукције обавештавам вас да ће концерти Аце Лукаса у наредних неколико дана бити отказани или померени због његовог здравственог стања. Сви са нестрпљењем очекујемо његов брз опоравак и наставак турнеје. П. С. Да се не би спекулисало, ради се о високој температури изазваној јаком прехладом, јер је Аца у претходних 60 дана имао више од 30 наступа и пао му је имунитет - поручио је Мирковић.

(Информер)